Maak een afspraak Patientenportaal

Guus Moors, MMT.

Guus Moors 2

Fysiotherapeut - Manueeltherapeut - Specialist in Dry Needling
 - Echografist
BIG-nummer 19061979204

In 2004 studeerde ik af aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven als fysiotherapeut. Omdat er in de omgeving Weert op dat moment geen werk te vinden was, ben ik uitgeweken naar Duitsland. Na enkele jaren zette ik mijn carrière voort in Budel. In die tijd ben ik gestart aan de Stichting Opleiding Musculoskeletale Therapie (SOMT) in Amersfoort. In 2010 mocht ik mij master in de manuele therapie noemen. Ondertussen was ik overgestapt naar een praktijk in Meijel. Hier heb ik mij bezig gehouden met de behandeling van met name orthopedische klachten middels manueeltherapeutische behandeling van spieren en gewrichten.

In 2012 ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van spieren middels dry needling. Vanaf 2014 ben ik bevoegd om niet alleen spieren van armen en benen en de wervelkolom te behandelen, maar ook spieren hoog in de nek en de kaak.

Naast master in de manuele therapie en specialist in de dry needling ben ik sinds 2015 gediplomeerd echografist.

Mijn interessegebied ligt op het orthopedische aspect van de klacht, maar daarnaast besteed ik aandacht aan het verhaal erachter. Daar ligt immers vaak een groot deel van de oplossing.

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met