Bel me terug Patientenportaal

Guus Moors, MMT.

Foto Guus Moors website 2020

Fysiotherapeut - Manueeltherapeut - Specialist in Dry Needling
 - Echografist
BIG-nummer 19061979204


In 2004 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik ben begonnen in Duitsland. Na enkele jaren zette ik mijn carrière voort in Budel. In die tijd ben ik gestart aan de Stichting Opleiding Musculoskeletale Therapie (tegenwoordig SOMT University) in Amersfoort. In 2010 mocht ik mij Master in de Manuele Therapie noemen. Ondertussen was ik overgestapt naar een praktijk in Meijel. Hier heb ik mij bezig gehouden met manueeltherapeutische behandeling van mensen met spier- en gewrichtsklachten. In 2015 kreeg ik de kans om mij hierin verder te ontwikkelen bij Topfysiotherapie van der Zanden.

In 2012 ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van spieren middels dry needling. Door dry needling te combineren met echografie kan ik bijna alle spieren behandelen. Dit is uniek in Nederland. Hierdoor kan ik namelijk dry needlen op plekken waar dat normaal gesproken niet zou kunnen. Sinds 2016 werk ik als praktijk docent op de cursus dry needling in Domburg, waar ik zelf de cursus gevolgd heb.
Naast de uitstekende aanvulling binnen de dry needling is echografie diagnostisch gezien een wezenlijke toevoeging op het reguliere fysio-/manueeltherapeutsiche onderzoek. 

In mijn werk ligt de nadruk op het lichamelijke aspect van de klacht, maar daarnaast besteed ik aandacht aan het verhaal erachter. Daar ligt immers vaak een groot deel van de oplossing.

Ik werk op maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag in de praktijk.

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met