Bel me terug Patientenportaal

Topfysiotherapie® Van der Zanden


Welkom op onze website!

ATTENTIE
Door werkzaamheden aan diverse wegen in de wijk van ons gezondheidscentrum, raden we u aan eerder te vertrekken voor uw afspraak bij ons. Volg de omleiding via de borden 'TopZorg'. U wordt geleid via de Maaseikerweg-Beatrixlaan-Irenelaan en kunt u in de Bernhardlaan gewoon doorrijden tot ons eigen parkeerterrein. Wij zijn en blijven ALTIJD bereikbaar, ook onze parkeerplaatsen! 

Topfysiotherapie® Van der Zanden bestaat sinds 1969 en is gevestigd te Weert in de wijk Keent-Moesel. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum TopZorg Weert. Het is een actieve, innovatieve organisatie die u met een breed dienstenpakket graag uitstekend van dienst is. De tevredenheid van klanten vinden wij erg belangrijk en is met een 9.2 op 10 zeer hoog. Er is, zowel binnen en buiten ons centrum, een samenwerking met diverse andere zorgdisciplines.

Kenmerkend voor een behandeling bij Topfysiotherapie® Van der Zanden


Geen verwijsbriefje meer nodig

U bent welkom zonder tussenkomst van een arts. Een verwijsbriefje is niet nodig. Tenzij het gaat om chronische klachten. Dan heeft u wel een verwijzing van de specialist nodig. Verdere informatie, ook over de vergoeding voor fysiotherapie, vindt u op de Zorgwijzer.

Werkwijze zonder verwijsbriefje
Meldt u zich rechtstreeks aan bij onze praktijk, dan beginnen we met een screening. Deze duurt zo'n 10 minuten. Wijst de screening uit dat behandeling bij de fysiotherapeut inderdaad geschikt voor u is, dan volgt een fysiotherapeutisch onderzoek en bepalen we wie uw behandelend fysiotherapeut zal zijn. Als wij concluderen dat voor u één van de specialisaties -bijvoorbeeld manuele therapie- het beste is, dan wordt u behandeld door één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Mocht de screening uitwijzen dat uw klacht niet met fysiotherapie kan worden behandeld, dan zullen we u verwijzen naar uw huisarts.

AGB-code praktijk: 04005071
BTW nummer: NL 8036.61423.B01 
KvK nummer: 13036333