Bel me terug Patientenportaal

Topfysiotherapie® Van der Zanden

CoronaUpdates vindt u op onze speciale pagina.

Topfysiotherapie® Van der Zanden bestaat sinds 1969 en is gevestigd te Weert in de wijk Keent-Moesel. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum TopZorg Weert. Het is een actieve, innovatieve organisatie die u met een breed dienstenpakket graag uitstekend van dienst is. De tevredenheid van klanten vinden wij erg belangrijk en is met een 9 op 10 zeer hoog. Er is, zowel binnen en buiten ons centrum, een samenwerking met diverse andere zorgdisciplines.

Kenmerkend voor een behandeling bij Topfysiotherapie® Van der Zanden


Geen verwijsbriefje meer nodig

U bent welkom zonder tussenkomst van een arts. Een verwijsbriefje is niet nodig. Tenzij het gaat om chronische klachten. Dan heeft u wel een verwijzing van de specialist nodig. Verdere informatie, ook over de vergoeding voor fysiotherapie, vindt u op zorgkiezer.

Werkwijze zonder verwijsbriefje
Meldt u zich rechtstreeks aan bij onze praktijk, dan beginnen we met een screening. Deze duurt zo'n 10 minuten. Wijst de screening uit dat behandeling bij de fysiotherapeut inderdaad geschikt voor u is, dan volgt een fysiotherapeutisch onderzoek en bepalen we wie uw behandelend fysiotherapeut zal zijn. Als wij concluderen dat voor u één van de specialisaties -bijvoorbeeld manuele therapie- het beste is, dan wordt u behandeld door één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Mocht de screening uitwijzen dat uw klacht niet met fysiotherapie kan worden behandeld, dan zullen we u verwijzen naar uw huisarts.