Bel me terug Patientenportaal

Handtherapie

Gewrichten, banden en spieren van de hand en onderarm zijn nauw met elkaar verbonden. Een klein letsel hieraan kan al moeite geven met bewegen. Uw handen zijn onmisbaar. Onze handtherapeute is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan handen, armen en vingers. Bekijk ook onze Nieuwsbrief.

Voor jong en oud

Handtherapie bij Topfysiotherapie van der Zanden is er voor jong en oud, voor problemen die komen door sport, spel, werk, het ouder worden, maar ook na een operatie of bij chronische pijn.

Wanneer naar de handtherapeut?

Beste mogelijke behandeling

Wat de reden van uw komst ook is, met een doelgerichte behandeling zijn wij u altijd deskundig van dienst. Wij helpen u zo snel mogelijk van uw klacht af of dragen bij aan de best mogelijke revalidatie. Samen met u willen wij inzetten op een zo kort mogelijke behandelperiode.

Maatwerk spalk zonder te wachten

Als het nodig is, maakt uw handtherapeut, direct in de praktijk, voor u een maatwerk spalk die perfect past. U hoeft er niet op te wachten. Een kleine handspalk kost €21,80 en een grote handspalk €38,15 (incl. BTW). U ontvangt dan van ons een factuur.

Geregistreerde fysiotherapeuten

Bij Topfysiotherapie van der Zanden is een gespecialiseerde fysiotherapeut u van dienst; Lieke Dirks. Zij heeft specifieke kennis en ervaring in het behandelen van alle soorten klachten in de hand-arm-regio. Hier bent u letterlijk in vertrouwde handen.

Zonder verwijsbrief

Voor behandeling kunt u terecht na doorverwijzing van uw arts of specialist. Ook zonder verwijsbrief bent u welkom met uw vragen en voor behandeling van uw klacht.

 

Diensten & specialisaties