Bel me terug Patientenportaal

Complimenten 2022

We zijn dankbaar voor de mooie waardering op gebied van klanttevredenheid in 2022 én voor de vele complimenten die we mochten ontvangen. Klik op onderstaande afbeelding voor de video.

Schermafbeelding 2022 12 18 om 10.57.14

 

Certificaat 2021

Hierbij willen we iedereen - die in 2021 de moeite heeft genomen de tevredenheidsenquête via Qualiview in te vullen - ontzettend bedanken. 
Met meer dan 410 ingevulde vragenlijsten over 2021 en een gemiddelde score van 9.1 (op 10) zijn we zeer tevreden.

TFvdZ Certificaat Qualiview 2021

 

In deze vragenlijst wordt ook de optie aangeboden een compliment te geven. Deze complimenten geven ons weer extra positieve energie om de best mogelijke zorg te leveren. Met plezier delen dan ook enkele van deze complimenten:

"Professioneel en eerlijk".

"Aandacht, goede uitleg en bekwaam".

"Deskundig, vriendelijk en duidelijk".

"Goede analyse, duidelijk behandelplan en prettige behandeling".

"
Ga zo door..voor mij de beste praktijk..Heb ook al vaker vrienden en kennissen doorverwezen en deze zijn ook dik tevreden".

"Goed verzorgde schone praktijk in mooi gezondheidscentrum".


Inge Jones-Buijs

"Zeer bekwaam en kundig en open en eerlijk. Weet waar ze mee bezig is. Zeer zeker aan te bevelen".

"Ik ben bijzonder te spreken over de voortvarendheid van de behandeling door mevrouw Jones-Buijs. Ze was betrokken en gaf daarnaast goede tips, welke oefeningen ik thuis kon doen. Ik heb de behandeling als bijzonder prettig ervaren".

"Neemt client serieus, is in mijn optiek zeer kundig en geeft eerlijke feedback".


Mandy Kuipers

"Prettig in contact, veel vertrouwen uitstralend, maatwerk mogelijk en altijd nog de 'second opinion' van Olaf als collega's nog niet helemaal tot het gewenste resultaat komen".

"Wat Mandy Kuijpers betreft, ze is erg kundig en erg begaan. Ze neemt je klachten serieus, bespreekt de behandeling en geeft tips om, zoals in mijn geval, aan het werk te kunnen blijven. Ik ben ontzettend tevreden over de behandeling en heb geen last meer van mijn schouder/ nek. Wel houd ik er rekening mee dat ik zwaar werk doseer, ook dit heb ik geleerd. Ook zou ik de praktijk aanbevelen vanwege de vriendelijke en persoonlijke benadering. Altijd tijd voor een persoonlijk praatje, nog nooit haast of ongeduld ervaren aan de telefoon of in de praktijk".

"Mandy is een zeer bekwame fysiotherapeut die haar vak met veel passie uitvoert. Maar wat voor mij zeker van belang is met een goed resultaat".

 

Guus Moors

"Deskundig, efficiënt en aardig".

"Vakkundig en blijft zoeken naar mogelijke andere behandelopties als iets niet voldoende resultaat geeft".

"Zijn gedrevenheid in het helpen met de klachten en zijn sociale vaardigheden maken de behandeling erg fijn. Daarnaast heeft hij me zoveel van de klachten afgeholpen dat ik door oefeningen thuis geen behandeling meer nodig heb. Erg prettig dus".

 

Fabienne Kiezebrink

"Mijn fysiotherapeut, Fabienne, is nog heel jong, maar ze luistert goed en probeert samen met mij, mijn lastige aandoening aan te pakken! Heel fijn! Ze laat me in mijn waarde en dringt me niets op. Ze geeft behandeling op maat, steeds in overleg. Ik merk dat ze enthousiast is en veel wil leren. Daarnaast zijn er veel gezamenlijke interesses waarover we ook kunnen babbelen. Maar ze blijft steeds professioneel en binnen de grenzen. Ondertussen merk ik dat mijn fysieke toestand vooruit gaat en daar ben ik erg blij mee! Dus een dik compliment"!

"Duidelijk en helder in uitleg, kundig, goede communicatie, vriendelijk, geduldig, stimulerend en ik merk ook duidelijk fysieke vooruitgang door de behandeling".

"Persoonlijk, betrokken en kundig".

 

Eric Bloemers

"Na bespreking/analyse van het probleem komt men snel tot de kern van het verhaal in combinatie met een zeer heldere uitleg,zowel van de anatomische- als wel de praktische (oefeningen en doel) aspecten van de (aard van de) blessure en de behandeling".

"Ik werd serieus genomen en kreeg de juiste begeleiding. Er was openheid over het proces en het resultaat in een prettige en ongedwongen sfeer".

"Zeer deskundig en duidelijke uitleg".

 

Maud Bosch

"Ze neemt mij serieus, zet zich volledig in voor mijn klachten en de behandeling helpt goed".

"Goede uitleg en overleg met collega's over mijn klachten".

"Fijne sfeer tijdens de consulten".

  

Olaf van der Zanden

"Zeer deskundig. Richt zich niet alleen op het lichamelijke, richt zich op het totale beeld (lichaam en geest). Heeft bij mij gezorgd voor meer bewustwording over mijn welbevinden en hoe ik het kan verbeteren en in stand kan houden".

"Zeer ervaren, deskundig behandelaar, vriendelijke persoonlijkheid".

"Open, eerlijk, makkelijk te benaderen en professioneel".