Bel me terug Patientenportaal

Welkom op onze website!

Of er een knieblessure is ontstaan tijdens een hockeywedstrijd, spierklachten telkens terugkomen, u aan het herstellen bent van een operatie, veroudering u in de weg zit of u tijdens het werk door uw rug bent gegaan; pijn of moeite met bewegen is hoe dan ook geen pretje. Dat weten we bij Topfysiotherapie® van der Zanden maar al te goed. Daarom helpen we u daar met fysiotherapie in Weert graag bij. We hebben als doel om u – met onze specialisten – zo snel als mogelijk pijnloos en weer met plezier te laten bewegen en sporten.

Samen bewegen naar beter

Met ons hechte team van fysiotherapeuten en specialisten, hebben we bij fysiotherapie in Weert echt een wij-gevoel. We doen eigenlijk nooit iets alleen. Samen met u gaan we op zoek naar de kern van uw probleem. Vervolgens stellen we een behandelplan op en gaan we aan de slag om het probleem te verhelpen.

Verder werken we samen met diverse ketenpartners zoals deskundigen in ons eigen gezondheidscentrum (www.topzorgweert.nl), maar ook met huisartsen, SJG Weert, LHM Diagnostiek, Stichting SFML, Stichting Gaan voor Goud, Academie voor Zelfherstel en diverse sportverenigingen. Allemaal vanuit de gedachte "samen bewegen naar beter".

En dat wij-gevoel wordt nog extra versterkt door ons lidmaatschap bij de overkoepelende Vereniging Topfysiotherapie®. Dit stelt ons in staat tot het delen van nog meer kennis en expertise, waardoor we ook complexe gezondheidsvraagstukken niet uit de weg gaan. Bovendien zorgt Topfysiotherapie® ervoor dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

We staan voor u klaar

Heeft u een vraag of klacht, maar weet u niet zeker of wij u kunnen helpen? Wij staan voor u klaar. Aarzel niet en neem contact op. Bel 0495-532328 of mail naar receptie@topfysiotherapieweert.nl. Ook voor vragen omtrent uw vergoeding voor fysiotherapie mag u contact opnemen. U kunt ook alvast kijken op De Zorgwijzer.

AGB-code praktijk: 04005071
BTW nummer: NL 8036.61423.B01 
KvK nummer: 13036333 

Locaties & openingstijden

  • Bernhardlaan 8
Bernhardlaan 8
Ma
07:30 - 20:00u
Di
08:00 - 20:00u
Wo
07:30 - 19:45u
Do
08:00 - 21:00u
Vr
07:30 - 19:15u

Adres
TopZorg Weert - Bernhardlaan 8
6006 ZP Weert

0495-532328
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen