Afspraak maken

Kwaliteit

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman is aangesloten bij de Vereniging Topfysiotherapie®. Alle aangesloten praktijken bieden de best mogelijke zorg in fysiotherapie en manuele therapie.

Topfysiotherapie® heeft de voorkeur van zorgverzekeraars:

Het team Topfysiotherapie Keyzer en Pasman werkt samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars.

Zorg op maat

• U mag rekenen op zorg op maat, met persoonlijke aandacht en een persoonlijk behandelplan. Uw fysiotherapeut streeft naar de beste samenwerking met u.
• Hoge kwaliteit in zorg volgens de meest actuele inzichten
• Een optimaal behandelresultaat in een zo kort mogelijke tijd

Voor u: de zekerheid van vakmanschap 

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. De fysiotherapeuten van Topfysiotherapie® Keyzer en Pasman hebben de officiële studies afgerond, voldoen aan alle eisen en staan ingeschreven bij het BIG-register. Dit is het officiële register van Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, het wordt gevoerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Officieel ingeschreven fysiotherapeuten mogen zelfstandig patiënten behandelen als erkend fysiotherapeut. 

Kwaliteit gegarandeerd

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Kwaliteitsregister Fysiotherapie in het leven geroepen door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), dit is de beroepsorganisatie van fysiotherapeuten in Nederland. De fysiotherapeuten van Topfysiotherapie® Keyzer en Pasman voldoen aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, scholing, bijscholing en vakoverleg, zij werken volgens de KNGF-richtlijnen en staan in het officiële Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Daarnaast nemen we deel aan de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF) en de Landelijk Database Oefentherapie (LDO) (www. nivel.nl)

Ingeschreven bij diverse beroepsverenigingen ter waarborging van de kwaliteit

Onder andere ingeschreven bij
KNGF: het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie 
NVOF: Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie
RGF: Regionaal Genootschap Fysiotherapie
Vereniging Topfysiotherapie®