Afspraak maken

SchouderNetwerk Noord-Brabant

Wij zijn lid van SchouderNetwerk Noord-Brabant. Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopeden & fysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouders uit de kringen Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Uden en ’s-Hertogenbosch. De leden zijn werkzaam in eerstelijns praktijken, ziekenhuizen en klinieken.

De leden van het Schoudernetwerk richten zich op de schouder en de bijbehorende pathologieën, en zijn onder meer gespecialiseerd in herstelbehandelingen na een operatie of trauma, instabiliteit en impingement. Dit alles maakt dat de leden van het Schoudernetwerk een duidelijke meerwaarde hebben in de schouderrevalidatie.

Multidisciplinaire samenwerking

Het Schoudernetwerk Noord-Brabant hecht grote waarde aan samenwerking met andere beroepsgroepen. Deze samenwerking is van belang voor het optimaliseren van de communicatie tussen de verschillende beroepsgroepen. Door te werken met een duidelijke behandelwijze wil het netwerk aan orthopedisch chirurgen, huisartsen, radiologen en patiënten duidelijk maken welke specifieke zorg schouderpatiënten van het netwerk kan verwachten.

Doel

Het doel van het Schoudernetwerk Noord-Brabant is de kwaliteit van onderzoek, behandeling en begeleiding van patiënten met schouderaandoeningen te optimaliseren. Dit willen de leden van het Schoudernetwerk bereiken door op een vooruitstrevende wijze evidence based te handelen.


Voor meer informatie zie: schouderfysiotherapie.nl


Diensten & specialisaties