Maak een afspraak Neem contact op

Veilig naar de fysiotherapeut

Draag een mondkapje bij uw bezoek aan de praktijk

De overheid verplicht ieder om een mond-neuskapje te dragen in de publieke ruimte i.v.m. covid-19 (corona). 

Samenwerken ook tijdens corona

Vanwege het risico op besmetting met het coronavirus zijn we erg alert en moeten we ervoor zorgen dat een bezoek aan de fysiotherapeut veilig verloopt. Hoe doen we dat? Wij zullen eerst met behulp van enkele vragen bepalen of wij u op een veilige en verantwoorde manier kunnen ontvangen. Wij kunnen u ook eventueel op afstand helpen, bijvoorbeeld met behulp van een videoverbinding of gewoon telefonisch. Als een patiënt of zijn/haar familie symptomen heeft van corona dan vindt de behandeling (met persoonlijke beschermingsmiddelen) thuis plaats of wordt behandeling -als de klacht daardoor niet meteen erger wordt- even uitgesteld. Als de behandeling in de praktijk plaatsvindt, houden de fysiotherapeut en de patiënt zich aan regels op het gebied van hygiëne. 

Veiligheid in deze tijd van corona - aanwijzingen 

- Kom niet te vroeg, dit om drukte in de wachtkamer te vermijden
- Kom alleen, indien noodzakelijk maximaal 1 ouder of begeleider
- Neem eventueel uw eigen handdoek mee
- Reinig bij binnenkomst uw handen in de centrale hal van de praktijk
- Raak hierna uw gezicht en bijvoorbeeld uw mobiele telefoon niet meer aan
- Denk aan de 1,5 meter afstand in de wachtkamer en oefenzaal
- Verlaat na uw behandeling de praktijk
- Volg eventueel de aanwijzingen op van onze teamleden

In de praktijk houdt iedereen zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. Bij een behandeling kan dat natuurlijk niet altijd. De fysiotherapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Samen moeten we er alles aan doen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De komende tijd kan uw fysiotherapeut vertellen wat er wel en niet mogelijk is op het gebied van fysiotherapeutische behandeling. We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen en deze uitvoert.

Heeft u corona gehad en moet u revalideren: Topfysiotherapie Oranjeplein Goirle helpt

Was u corona-patiënt en heeft u hiervan nog restverschijnselen? We stellen samen met u een maatwerk-revalidatieprogramma op. Aarzel niet, neem contact op met onze praktijk. We hebben specifiek op de corona-problematiek samengestelde tests en vragenlijsten waarmee we inzicht krijgen in uw klachten. Er zijn allerlei gezondheidsklachten mogelijk als u corona heeft doorgemaakt. Had u er in milde of toch hevigere mate last van, was u opgenomen in het ziekenhuis, of zelfs op de intensive care en werd u beademd? Hoe staat u er nu voor? Wij helpen u met revalidatietherapie na corona.

Van longproblemen tot vermoeidheidsklachten

Na corona -of Covid-19- kunnen longproblemen ontstaan die tot ademhalingsklachten leiden. Denk aan kortademigheid of wellicht heeft u slikklachten? Ook ondervoeding of spierverzwakking en conditieverlies kunnen aan de orde zijn. Wellicht kampt u met balansproblemen, of voelt u zich mentaal verzwakt. Afhankelijk van de mate waarin u ziek was, kunnen zich klachten voordoen van verschillende aard.

Corona-geregistreerd fysiotherapeut

Steven Pasman en Anke Daamen zijn corona-geregistreerde fysiotherapeuten bij Chronisch ZorgNet.
Bovendien hebben we korte lijntjes met bijvoorbeeld de ergotherapeut en diëtist, dus als uw situatie erom vraagt, maken gebruik van ons netwerk zodat u we er samen aan kunnen werken dat u zo snel mogelijk weer optimaal kunt functioneren. Samen bewegen naar beter.  

Gezondheidscentrum Oranjeplein

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Oranjeplein. Alle direct toegankelijke zorg bij u in de buurt is hier vertegenwoordigd. Huisarts, apotheek, thuiszorg, tandarts, fysiotherapie, diagnostiek, podotherapie, psychologie, diëtiek, ergotherapie, logopedie, verloskunde en personal coaching; hier vind je alles op één locatie, onder één dak: dat van een eigentijds gezondheidscentrum.
We zorgen ervoor dat de hulp die u vraagt goed is georganiseerd. We staan voor kwaliteit in zorg en een klantvriendelijke benadering. Samen bewegen we naar beter. 

Voor diverse klachten ontwikkelen we innovatieve producten om zo de klacht te verminderen, uw conditie te verbeteren of om u te behoeden voor gezondheidsproblemen. We doen er alles aan om zwaardere zorg te voorkomen. Dit geldt voor jong en oud, voor alle soorten beweegklachten, voor chronisch zieken of mensen die plotseling kampen met last bij het bewegen. Door samenwerking en korte lijnen met de zorgverleners in het gezondheidscentrum helpen we u zo snel en goed als maar mogelijk is.

Samen bewegen naar beter

Beter bewegen, dat doen we graag samen. Bij Topfysiotherapie Keyzer en Pasman hebben we dan ook een wij-gevoel. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht en werken we doelgericht aan de oplossing.

Het wij-gevoel heeft een extra dimensie. We zijn namelijk lid van de Vereniging Topfysiotherapie®. Binnen deze vereniging delen we kennis met andere fysiotherapeut-specialisten die de lat ook hoog leggen. Samen staan we voor de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie, Dit doen we om u altijd op de best mogelijke manier te kunnen helpen.

Vragen? Neem contact op met de praktijk. T 013 5347310. Wij staan u graag te woord. 

Locaties & openingstijden

  • Topfysiotherapie Keyzer en Pasman
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman
Ma
08.00 - 20.30
Di
07.00 - 18.00
Wo
08.00 - 18.00
Do
07.00 - 20.30
Vr
08.00 - 17.00

Adres
Oranjeplein 2a
5051 LW Goirle

013 534 73 10
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen