Afspraak maken

Gezondheidscentrum Oranjeplein

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Oranjeplein. Alle direct toegankelijke zorg bij u in de buurt is hier vertegenwoordigd. Huisarts, apotheek, thuiszorg, tandarts, fysiotherapie, diagnostiek, podotherapie, diëtiek, ergotherapie, logopedie, verloskunde en personal coaching; hier vind je alles op één locatie, onder één dak: dat van een eigentijds gezondheidscentrum.

We zorgen ervoor dat de hulp die u vraagt goed is georganiseerd. We staan voor kwaliteit in zorg en een klantvriendelijke benadering. Samen bewegen we naar beter. 

Ons team van fysiotherapeuten heeft veel specialistische kennis in huis. Zo zijn wij aangesloten bij Chronisch ZorgNet, TraumaNetwerk Midden Brabant, ParkinsonNet en Schouder Netwerk Noord Brabant. Daarnaast heeft de praktijk veel ervaring met het behandelen van klachten in het hoofd- hals en kaakgebied. Dit vaak op verwijzing van kaakchirurgen, tandenartsen en huisartsen. Zo zetten wij onze specialistische kennis in om uw klacht te verminderen, uw conditie te verbeteren of om u te behoeden voor gezondheidsproblemen. We doen er alles aan om zwaardere zorg te voorkomen. Dit geldt voor jong en oud, voor alle soorten beweegklachten, voor chronisch zieken of mensen die plotseling kampen met last bij het bewegen. Door samenwerking en korte lijnen met de zorgverleners in het gezondheidscentrum helpen we u zo snel en goed als maar mogelijk is.

Samen bewegen naar beter

Beter bewegen, dat doen we graag samen. Bij Topfysiotherapie Keyzer en Pasman hebben we dan ook een wij-gevoel. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht en werken we doelgericht aan de oplossing.

Het wij-gevoel heeft een extra dimensie. We zijn namelijk lid van de Vereniging Topfysiotherapie®. Binnen deze vereniging delen we kennis met andere fysiotherapeut-specialisten die de lat ook hoog leggen. Samen staan we voor de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie, Dit doen we om u altijd op de best mogelijke manier te kunnen helpen.

Vragen? Neem contact op met de praktijk. Bel 013 5347310. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Locaties & openingstijden

  • Topfysiotherapie Keyzer en Pasman
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman
Ma
08.00 - 20.30
Di
07.00 - 18.00
Wo
08.00 - 18.00
Do
07.00 - 20.30
Vr
08.00 - 17.00

Adres
Oranjeplein 2a
5051 LW Goirle

013 534 73 10
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen