Afspraak maken

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman: praktijk voor fysiotherapie in Goirle in het Gezondheidscentrum Oranjeplein

U kunt bij ons team in het Gezondheidscentrum Oranjeplein terecht oor fysiotherapie, manuele therapie en diverse fysiotherapie-specialisaties.

Erkende fysiotherapeuten

Met de erkende fysiotherapeuten heeft u de zekerheid van een goede zorg. Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen zijn wij onder meer ingeschreven bij het CKR, het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie, het KNGF, dit is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, en het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voor u betekent dit: altijd een betrouwbare dienstverlening. (Het BIG-register staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.)

Actief

Voor de best mogelijke zorg volgens de meest actuele inzichten houden wij ons vak actief bij. Uiteraard past hier bij- en nascholing bij en werken we volgens de eisen van de beroepsvereniging voor fysiotherapie.

Ervaring

Naast onze alerte en actieve houding bieden we u jarenlange ervaring in de fysiotherapie. U vindt hier gedegen en up-to-date kennis en vaardigheden zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk weer optimaal functioneert. Samenwerking staat hoog in ons vaandel.

Stel uw vragen

Aarzel niet als u vragen heeft. Stel niet uit tot morgen, wij staan u met alle plezier en deskundig te woord en helpen u zo snel als mogelijk.

Samenwerking met gezondheidsspecialisten

Als Topfysiotherapie Keyzer en Pasman werken wij nauw samen in een netwerk van gezondheidsspecialisten ín en búíten het Gezondheidscentrum.