Afspraak maken

Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor klachten die te maken hebben met het bewegen. Bij het bewegen spelen onder andere spieren, banden, gewrichten en zenuwen een rol. Met een team van algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten zorgen wij ervoor dat u weer snel en zo goed mogelijk herstelt.
Heeft u rugpijn of nekpijn of schouderpijn, of heeft u andere lichamelijke klachten? Er zijn vele redenen om advies te vragen aan uw fysiotherapeut. Ook een peesontsteking kan aanleiding zijn om een afspraak te maken, maar ook artrose of bijvoorbeeld te gespannen spieren. Of als u last heeft van klachten die te maken hebben met longen, hart, bloedvaten, het zenuwstelsel, met Multiple Sclerose of bijvoorbeeld CARA. Met fysiotherapie werken we aan verbetering, herstel of stabilisatie van de beperkingen die u in het dagelijkse leven ervaart. Het doel is dat u in uw situatie weer optimaal kunt bewegen. 

Onderzoek en behandeling

Wij onderzoeken de mogelijke oorzaken van uw klacht of klachten en brengen in kaart wat de gevolgen hiervan zijn voor uw dagelijks functioneren. De behandeling bestaat veelal uit het informeren en adviseren en, of begeleiden, uit oefentherapie, massage en, of elektro-therapeutische behandeling. Bij bepaalde klachten maken wij gebruik van shockwave-therapie en in een aantal gevallen behoort in de onderzoeksfase ook echografie tot de mogelijkheden.

Goede informatie

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman informeert u zo goed mogelijk over de aard van uw beperking bij het bewegen en de factoren die hierbij een rol spelen, en uiteraard: hoe we het herstel zo goed mogelijk kunnen bevorderen. We bespreken met u welke begeleiding zinvol is. Uw fysiotherapeut stelt samen met u het einddoel van de behandeling vast.

Diensten & specialisaties