Maak een afspraak Neem contact op

Maak kennis met ons team fysiotherapie
en oefentherapie Cesar

Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon is de fysiotherapeut in Goirle en Riel, in de regio Tilburg. De praktijk ligt centraal in het hart van Goirle en is uitstekend bereikbaar. Met al uw vragen en klachten die te maken hebben met bewegen bent u welkom bij uw fysiotherapeut in het Gezondheidscentrum Oranjeplein. 
Klik op de pasfoto's voor meer informatie over het team Topfsysiotherapie Goirle en de diverse specialisaties.

Onze fysiotherapeuten zijn officieel geregistreerd - voor u de zekerheid van verantwoorde zorg 

Rugklachten, schouderpijn, nekklachten, hernia, hielspoor... 

Het team van fysiotherapeuten van de praktijk Keyzer en Van Roon is u graag en efficiënt van dienst met een breed aanbod in fysiotherapie en manuele therapie. U bent hier altijd in vertrouwde handen voor de behandeling van beweegklachten.
Voorbeelden waarom men naar de fysiotherapeut gaat zijn rugklachten en schouderpijn, nekpijn maar ook onder andere ook om te revalideren na een hernia-operatie. Raadpleeg ons team voor fysiotherapie of manuele therapie bij beweegklachten die zijn ontstaan door artrose, door een beroerte, Parkinson of reuma, door een whiplash of voor behandeling bij klachten als 'etalagebenen', knieblessures en osteoporose. Heeft u een tenniselleboog, COPD, een hamstringblessure, hielspoor, een polsblessure, last van duizeligheid of hoofdpijn, wordt u belemmerd in het bewegen door kaakpijn of wilt u meer weten over bekken-oefentherapie?
Als specialist in bewegen zeggen wij: aarzel niet om advies te vragen.

Bij Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon zijn wij u zo spoedig mogelijk van dienst. Hier vindt u de best mogelijke zorg bij alle soorten beweegklachten. Voorafgaand aan de behandeling bespreekt uw fysiotherapeut met u hoe uw behandeling eruit zal zien en ook: wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen of op te lossen.

Met het oog op uw gezondheid:
samenwerking met de gezondheidszorg en met zorgverzekeraars

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt de praktijk nauw samen in een netwerk van gezondheidsspecialisten ín en búíten het Gezondheidscentrum.  Er is tevens samenwerking met nagenoeg alle zorgverzekeraars.

Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon Samenwerking met specialisten in gezondheidszorg

Keurmerk Topfysiotherapie® - meerwaarde in de fysiotherapeutische en manueeltherapeutische zorg 

Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon draagt het Keurmerk Topfysiotherapie®. Patiënten en relaties in ons zorgnetwerk zijn hiermee verzekerd van een goed proces van de behandeling.
Binnen de Vereniging Topfysiotherapie zijn kennis en krachten van Topfysiotherapiepraktijken gebundeld. We staan voor een goede samenwerking, innovatie en kennisuitwisseling om de patiëntenzorg op een hoog plan te kunnen houden. De lijnen binnen de vereniging zijn kort en de expertise is breed.
Kwaliteitskeurmerk Topfysiotherapie Aangesloten praktijk Topfysiotherapie Goirle

Extra waarde in patiëntenzorg fysiotherapie Goirle

De samenwerking binnen de Vereniging Topfysiotherapie houdt onder meer in: intercollegiaal overleg, extra kwaliteitscontrole, vakinhoudelijke verbreding en een extra alerte houding voor ontwikkelingen op het vakgebied fysiotherapie en manuele therapie. Zo voegen wij met onze praktijk in Goirle extra waarde toe aan de zorg die wij u kunnen bieden. 


WIFI-service bij uw fysiotherapeut

Schermafbeelding 2015 01 09 om 17.23.31 In de praktijk kunt u gebruikmaken van onze WIFI-service.

Team Topfysiotherapie® Goirle Keyzer en Van Roon