Maak een afspraak Neem contact op

Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon: praktijk voor fysiotherapie
in Goirle in het Gezondheidscentrum Oranjeplein

Topfysiotherapie Goirle fysiotherapie Goirle Oranjeplein Keyzer Van Roon manuele therapie

U kunt bij ons team in het Gezondheidscentrum Oranjeplein terecht als u problemen heeft met het bewegen. Voor fysiotherapie, manuele therapie, diverse fysiotherapie-specialisaties, Cesar oefentherapie, beweegtraining en valpreventie.

Erkende fysiotherapeuten

Met de erkende fysiotherapeuten heeft u de zekerheid van een goede zorg. Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen zijn wij onder meer ingeschreven bij het CKR, het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie, het KNGF (het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voor u betekent dit: altijd een betrouwbare dienstverlening.

Actief

Voor de best mogelijke zorg volgens de meest actuele inzichten houden wij ons vak actief bij. Uiteraard past hier bij- en nascholing bij en werken we volgens de eisen van de beroepsvereniging voor fysiotherapie.


Ervaring

Naast onze alerte en actieve houding bieden we u jarenlange ervaring in de fysiotherapie. U vindt hier gedegen en up-to-date kennis en vaardigheden zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk weer optimaal functioneert. Samenwerking staat hoog in ons vaandel.


Stel uw vragen

Aarzel niet als u vragen heeft. Stel niet uit tot morgen, wij staan u met alle plezier en deskundig te woord en helpen u zo snel als mogelijk.

Samenwerking met gezondheidsspecialisten

Als Fysiotherapie Oranjeplein werken wij nauw samen in een netwerk van gezondheidsspecialisten ín en búíten het Gezondheidscentrum.

Een sportblessure? Gezamenlijk sportspreekuur op afspraak in het Gezondheidscentrum Oranjeplein

Op afspraak is er elke dinsdag van 16.30 - 17.30 een gecombineerd sportspreekuur in het
Gezondheidscentrum Oranjeplein met huisarts, podotherapeut en fysiotherapeut Steven Pasman.
U kunt zich aanmelden bij onze fysiotherapiepraktijk, bij huisartenspratkijk Kuik en Vingerhoets, of bij sportpodotherapeute Veerle Cordes van Podotherapie Van der Kaa.

 

WIFI bij Fysiotherapie Goirle Oranjeplein

Schermafbeelding 2015 01 09 om 17.23.31 Heeft u een afspraak staan bij uw fysiotherpeut, maak in de wachtkamer gerust gebruik van onze WIFI-service.