Patientenportaal Afspraakformulier

Stijn Holtslag

stijn recht

Stijn Holtslag, beweegagoog / sportmasseur

 Stijn studeerde in 2017 af op het mbo- sport en Bewegen in Tilburg als bewegingsagoog. Tijdens zijn laatste jaar van de studie heeft Stijn een jaar stagegelopen in onze praktijk in Drunen. In deze periode heeft Stijn zich kunnen ontwikkelen als een bewegingsagoog. Sinds 2018 is Stijn als bewegingsagoog aan het werk in de praktijk. Op dit moment volgt Stijn een studie aan de AALO tot medische fitness trainer.  

Als bewegingsagoog werkt Stijn voornamelijk met diverse doelgroepen in de praktijk. Naast groepen is Stijn ook inzetbaar om patiënten een op een te begeleiden. Stijn heeft tijdens zijn opleiding in Tilburg ook de opleiding tot NGS-sportmasseur succesvol afgerond. 

Tijdens mijn studie heb ik ervaren hoe mooi het is om doormiddel van bewegen mensen weer te laten functioneren zoals men dat graag wil. Tijdens mijn opleiding die ik op dit moment volg ervaar ik dat het verleng stuk van een fysiotherapeut een zeer belangrijke factor is. Het revalidatieproces van ieder persoon interesseert mij dan ook enorm. Het is een mooi proces om samen ervoor te zorgen dat we het doel bereiken dat u stelt. Ik sluit mezelf dan ook helemaal aan bij onze nieuwe slogan; ‘Samen bewegen naar beter!’ 

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met