Patientenportaal Afspraakformulier

Sportfysiotherapie bij Topfysiotherapie Drunen 

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, advies en behandeling voor iedereen die sport of wil gaan sporten. Wij begeleiden en adviseren ook ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. Daarnaast zien wij in de praktijk ook ouderen en kinderen bij wie sport onderdeel is van de hulpvraag. De sportfysiotherapeut heeft expertise in training, blessures en revalidatie.

Sportfysiotherapeuten bij Topfysiotherapie Drunen

U kunt bij ons terecht voor: 

Behandelplan op maat

Het behandelplan of revalidatieschema dat wij opstellen wordt voor u afgestemd op uw mogelijkheden en de sport die u beoefend. Door uitgebreide diagnostiek zoeken wij naar de onderliggende oorzaak van uw blessure. U krijgt advies op maat.

De sportfysiotherapeuten kunnen indien nodig overleggen met sportpodotherapeuten, huisartsen, sportartsen en orthopeden. 

Vergoedingen

Topfysiotherapie Drunen is gecontracteerd met alle zorgverzekeraars. De revalidatie word vergoed uit uw aanvullende verzekering. Echter is dit afhankelijk van welke aanvullende verzekering u heeft. Laat u goed informeren over de eventuele kosten en mogelijkheden. 

Wilt u meer weten over de behandeling, of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.

T: 0416-376575

Diensten & specialisaties