Patientenportaal Afspraakformulier

Zekerheid

Het team Topfysiotherapie® Drunen werkt samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars.

Kwaliteit: vanzelfsprekend

Topfysiotherapie Drunen legt de lat hoog op het gebied van kwaliteit. Aandacht voor onze patiënten en een uitstekende fysiotherapeutische zorg is binnen onze praktijk even vanzelfsprekend als het aanbreken van een nieuwe dag. We gaan hier niet geforceerd mee om; het leveren van de best mogelijke kwaliteit zit als het ware in onze genen. Heeft u hier vragen over, stelt u ze gerust. 

Kwaliteitskeurmerk

De Vereniging Topfysiotherapie werkt met het Keurmerk Topfysiotherapie, waarmee de vereniging haar kwaliteit waarborgt. Sinds 1 juli 2013 heeft onze praktijk een Plus-overeenkomst bij zorgverzekeraar CZ ontvangen uit waardering voor onze kwaliteit van zorg. Voor meer informatie over de Plus-overeenkomst: http://www.cz.nl/zorgaanbieder/paramedisch/fysiotherapeut/plus-overeenkomst 

Tevredenheidsonderzoek

Topfysiotherapie Drunen werkt met de zogeheten CQ-index van Qualizorg om de tevredenheid van haar
patiënten te meten. 
Met een alerte houding, streven wij naar een constant hoog service-niveau. Wij stellen het op prijs uw mening te horen. Daarom werken wij met een patiënten-ervaringsonderzoek de zogenaamde CQ-index. 
Het ervaringsonderzoek bestaat uit een vragenformulier. Wij vragen onze patiënten deze vragenlijst in te vullen als het behandeltraject is afgerond. Het onderzoek is anoniem en verloopt via Qualizorg, een onafhankelijk kwaliteitsorgaan.
Met de ervaringen en ideeën van onze patiënten zijn we in staat de tevredenheid over onze zorgverlening te toetsen op diverse onderdelen. Met de beoordelingen die wij ontvangen, kunnen we waar dat wenselijk is bijsturen.  

Bij Topfsyiotherapie Drunen mag u rekenen op