Patientenportaal Afspraakformulier

Topfysiotherapie® Drunen: een allround praktijk

Topfysiotherapie® Drunen is een toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner in de begeleiding van mensen die problemen ervaren met het dagelijks bewegen. Naast fysiotherapeutische zorg kunt u ook bij ons terecht voor Top Huidzorg (huid- en oedeemtherapie) en Human4active (Medische fitness). Om bij te dragen aan 'zorg-op-maat' zoekt Topfysiotherapie Drunen naar samenwerking met collega's en andere deskundigen in het domein van de gezondheidszorg.

De praktijk

Topfysiotherapie Drunen heeft 4 praktijkvestigingen: 

  1. Gezondheidscentrum Drunen (GCD)
  2. Sportpark RKDVC
  3. Bs. de Bussel in Vlijmen (Alleen kinderfysiotherapie). U vindt ons in het kleine gebouw tegenover het hoofdgebouw (mini bussel).

Specialisaties 

Vanuit een brede blik op het vak, zijn wij u graag en deskundig van dienst. In heldere taal leggen wij u het behandelplan uit zodat u goed weet wat u van de behandeling kunt verwachten. Het team van Topfysiotherapie Drunen beschikt binnen de fysio- en manuele therapie over een reeks aan specialisaties. 

Specialistische diagnostiek, interventie en beweegprogramma's 

Voor meer informatie zie 'Diensten & Specialisaties'

Aanmelden

U kunt zich, zonder verwijzing van de huisarts, aanmelden voor behandeling. Bij het maken van afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen binnen de mogelijkheden van onze agenda.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan aan de balie van de praktijk, telefonisch: via 0416 376575
of maakt u gebruik van het afspraakformulier.