Patientenportaal Afspraakformulier

Medische fitness

Denkt u er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Om aan uw algehele gezondheid te werken, uw conditie wil opbouwen of uw figuur wilt verbeteren? Of hebt u last van lichamelijke klachten en durft u (nog) niet goed zelfstandig te sporten? Bij Topfysiotherapie traint u onder begeleiding van een van onze bewegingsagogen. U traint maximaal in een groepje van 5 personen. Zo kunnen wij iedereen de aandacht bieden waar hij of zij voor komt!

Na een eerste kennismakingsgesprek en de intake dat bestaat uit verschillende lichamelijke testen stellen we een bewegingsplan op dat we richten op uw persoonlijke doelen en wat u lichamelijk aan kan. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke apparatuur. Daarnaast werken wij ook met losse fitness oefeningen om de coördinatie van de spieren aan te spreken en te trainen. Alle spiergroepen komen aanbod om aan uw algehele gezondheid te werken. U werkt ernaartoe dat u weer volop kunt genieten van uw hobby’s, sport, werk of andere bezigheden.

Kinderfitness

Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar bieden wij kinderfitness aan. Tijdens de kinderfitness ga je in een kleine groep bewegen onder begeleiding van een bewegingsagoog. Plezier in beweging staat centraal. We werken aan conditie, kracht, balans, mikken, vangen en gooien in een groepje van maximaal 6 kinderen. 

Wil je meer informatie, of gebruik maken van een proefles, stuur dan een mail naar: info@human4active.com

Voor meer informatie: https://www.human4active.nl/

 

Diensten & specialisaties