Patientenportaal Afspraakformulier

Medische fitness

Denkt u er al een tijd over om (weer) te gaan sporten? Om aan uw algehele gezondheid te werken, u conditie wil opbouwen of uw figuur wilt verbeteren? Of hebt u last van lichamelijke klachten en durft u (nog) niet goed zelfstandig te sporten? Bij Topfysiotherapie traint u onder begeleiding van een van onze bewegingsagogen. U traint maximaal in een groepje van 5 personen. Zo kunnen wij iedereen de aandacht bieden waar hij of zei voor komt!

Na een eerste kennismakingsgesprek en de intake dat bestaat uit verschillende lichamelijke testen stellen we een bewegingsplan op dat we richten op uw persoonlijke doelen en wat u lichamelijk aan kan. Er wordt gebruik gemaakt van specifieke apparatuur. Daarnaast werken wij ook met losse fitness oefeningen om de coördinatie van de spieren aan te spreken en te trainen. Alle spiergroepen komen aanbod om aan uw algehele gezondheid te werken. U werkt ernaartoe dat u weer volop kunt genieten van uw hobby’s, sport, werk of andere bezigheden.

Virtuagym 

Virtuagym is een online trainingsplatform waar Topfysiotherapie Drunen/ Human4active gebruikt van maakt. Dit platform is bedoeld om de sportende mensen van de praktijk zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Virtuagym is voorzien van Virtuele trainingen, home-workouts en het mogelijk om de progressie van sporter in kaart te brengen. Deze tools zijn via de smartphone app te downloaden. Naast de trainingen gebruiken wij ook de online roosters van virtuagym waar de sportende mensen van de praktijk zich zo makkelijk mee kunnen aanmelden voor de lessen die onder begeleiding van onze bewegingsagogen worden gegeven. De bewegingsagogen houden ook via dit platform de medische achtergronden en sportactiviteiten van de sporters bij. Via dit platform is het ook nog mogelijk om te communiceren tussen de bewegingsagoog en de des betreffende behandelden therapeut van de sporter/patiënt om de zorg lijnen zorg kort mogelijk te houden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Topfysiotherapie Drunen.

Diensten & specialisaties