Online afspraak maken/Patientenportaal

Uw Topfysiotherapeut informeert u nader

Wilt u meer weten over bewegingsklachten, stelt u dan gerust uw vragen, of gaat u naar het folderoverzicht op deze site. Hier vindt u een uitgebreide lijst met informatie over diverse aandoeningen. De lijst wordt aangevuld en actueel gehouden als dat aan de orde is. Klik hier voor het overzicht.

Oefenprogramma's

Wij bieden u ook praktische oefenschema's aan. U kunt ze downloaden en printen zodat u de informatie gemakkelijk kunt gebruiken bij het uitvoeren van uw oefeningen. Uw fysiotherapeut bespreekt met u de oefeningen die van toepassing zijn op uw situatie. Heeft u er vragen over, aarzelt u dan niet om ze te stellen. Wij zijn u graag optimaal van dienst. Klik hier voor het overzicht.

Programma 'Artrose in Beweging'

Het programma 'Artrose in Beweging' is een initiatief van het NIVEL.
Aanvankelijk gestart als een onderzoeksproject, is het programma nu algemeen toegankelijk.

Uitgangspunt van het programma is dat gedoseerd bewegen bij mensen met artrose de conditie op peil, spieren sterk, gewrichten soepel en geest gezond houdt. Hierdoor worden dagelijkse activiteiten, zoals wandelen, tuinieren en fietsen gemakkelijker uitvoerbaar. Het wordt aangeboden via internet (zgn. web-based) en biedt naast bewegingsopdrachten o.a. ook praktische informatie over het oplossen van problemen en moeilijkheden waar mensen met artrose dagelijks tegenaan lopen. Door het aanbieden van thema's, zoals medicijngebruik, gezonde voeding en omgaan met pijn, proberen we vaardigheden en kennis over te brengen die deelnemers kunnen helpen bij het omgaan met artrose.

Voor meer informatie zie ook de website van 'Artrose in Beweging'

Heeft u last van artrose in de heup en/of knie en wilt u stapsgewijs meer gaan bewegen? Schrijf u dan in voor het beweegprogramma.
Inschrijven kan via de volgende link: Artrose in Beweging