Online afspraak maken/Patientenportaal

Mw. K. (Kirsten) Couwenberg, MSc.

4

Kirsten Couwenberg, fysiotherapeut / kinderfysiotherapeut MSc.

In 2009 studeerde Kirsten af als fysiotherapeut op de HAN te Nijmegen. Sindsdien is zij -met veel plezier- werkzaam bij Topfysiotherapie Drunen. In 2014 heeft Kirsten haar Master of Science in de Kinderfysiotherapie succesvol afgerond. Zij is als geregistreerd kinderfysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en jeugd van 0 - 18 jaar.

In oktober 2017 ben ik gestart met de opleiding kinderorthopedie en deze in juli 2018 behaald. Hier gaat dan ook mijn grote interesse naar uit. Kinderen / jongeren tot 18 jaar met heup-, knie- en enkelproblematiek kunnen bij mij terecht. Er wordt nauw samengewerkt met onze sportfysiotherapeuten en (kinder)podotherapeut. 

Speciale aandachtsgebieden

'Door samen te kijken naar de klacht of problematiek en in goed overleg te komen tot een behandelplan, kan ik een bijdrage leveren aan het verbeteren van de motorische ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is fijn om met jonge mensen te werken. Het vraagt niet alleen om kennis en kunde, maar het doet ook een beroep op mijn creativiteit. De diversiteit van de kinderen die behandel is groot. Mijn werk is boeiend en uitdagend, elke dag opnieuw.' 

Nevenfuncties

Stagebegeleider Avans+ opleiding kinderfysiotherapie en Avans minor kinderfysiotherapie. 

Kirsten is lid van: 

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met