Online afspraak maken Patienten portaal

Patiëntenfolder 2023

Hier vindt u onze patiëntenfolder met alle informatie. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. 

Patiëntenportaal 

Als patiënt van Topfysiotherapie Schijndel ontvangt u bij het maken van een eerste afspraak inloggegevens om in te loggen in het patiënten portaal. Voor een eerste afspraak vragen wij u om via het portaal een intake vragenlijst in te vullen

Ook vindt u hier de patiënten voorwaarden en een toestemmingsformulier die u dient aan te vinken om akkoord te gaan met de behandeling.

Evt andere vragenlijsten die van toepassing zijn voor uw behandelingen worden ook via het portaal aangeleverd.

De gemaakte afspraken kunt u terugvinden in de agenda die hier zichtbaar is. Ook voor het verzetten of annuleren van uw afspraken kunt u via het portaal regelen.

Inloggen op het portaal

 

Patiënttevredenheid

Patiënttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom erg belangrijk:

Vragen en suggesties over de behandeling /praktijkvoering zijn van harte welkom en kunnen bijdragen tot een nog meer patiëntgerichte behandeling. Na afloop van uw behandeling ontvangt u daarom per e-mail een tevredenheidsonderzoek (indien u hiervoor toestemming heeft gegeven).

Klachten

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de behandelingen en/ of andere zaken binnen onze praktijk, dan is uw eerste aanspreekpunt hiervoor uw fysiotherapeut. Deze zal met u bekijken hoe uw klacht naar tevredenheid op te lossen is. Mocht dit samen niet/ onvoldoende lukken, kunt u altijd contact opnemen met één van de praktijkhouders. Zij zullen dan met u bekijken of dat zij alsnog mogelijkheden zien om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. 

Mocht deze inzet voor u niet naar tevredenheid zijn, dan is er voor u een externe klachtenprocedure.  Topfysiotherapie Schijndel neemt deel aan de klachtenregeling via Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). Middels de volgende link SKF  komt u bij hun op de website terecht en vindt u alle benodigde informatie. 

Fysiotherapie Tarieven en vergoedingen

Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Het is afhankelijk van uw aanvullende verzekering in hoeverre de behandelingen vergoed worden. Kijk in uw polisvoorwaarden wat u vergoed krijgt. U bent daar zelf verantwoordelijk voor. 

Qua vergoedingen voor fysiotherapie is er een belangrijk onderscheid. Er zijn twee opties:

1. U heeft een chronische machtiging voor fysiotherapie.

2. U heeft geen chronische machtiging voor fysiotherapie

Tarieven, conform Vereniging Topfysiotherapie

Prestatiebeschrijving                                                                             Prijs

Zitting Fysiotherapie                                                                             € 42,45

Zitting gespecialiseerde fysiotherapie (Manuele Therapie)            € 57,55

Intake, onderzoek en screening met of zonder verwijzing            € 59,25

Intake, onderzoek + behandeling fysio/ manuele therapie           € 92,00

Toeslag voor behandeling aan huis                                                   € 21,25

Niet nagekomen afspraak                                                                   € 42,45

Voor andere specifieke behandelingen, lees verder in de patiëntenfolder (zie bovenstaande)

Fysiotherapieabonnement

Heeft u alleen een basisverzekering, maar heeft u toch fysiotherapie nodig, dan kunt u uw fysiotherapiebehandelingen  afnemen in een voordelig  abonnement. Ook als u uw aanvullende verzekering hebt overschreden, kunt u een abonnement afsluiten. Als u af en toe een losse behandeling neemt, bent u duurder uit, dan wanneer u een abonnement neemt.

Uiteraard kunnen wij met u meekijken en u adviseren welk abonnement het beste bij uw situatie past. Voor meer informatie over de voorwaarden neem contact met ons op of vraag aan uw therapeut.