Online afspraak maken Patienten portaal

Wij plannen voor een intake een dubbele afspraak zodat we ruim de tijd hebben voor een anamnese, onderzoek en behandeling en dossiervorming. Dit zijn 2 behandelingen. Via de website kunt het beste zien welke therapeut het eerste ruimte heeft voor een intake. Vervolgafspraken kunt u na de behandeling in uw patiëntportaal zelf plannen. Vraag hiernaar bij uw therapeut. 

Kinderen 0-17 jaar met orthopedische klachten (bijv. knieklachten) kunnen bij de online intake kiezen voor de categorie  'kinderfysiotherapie' en vervolgens een afspraak plannen bij onze kinderfysiotherapeuten Michelle Bloom, Ine van Herpen of Anneke Kloster. 

Kunt u geen passende afspraak vinden, neem gerust contact op via 073 5492236 dan kijken wij met u naar de mogelijkheden. 

-------------------------------------------------------------------------------

Let op; werk op volgorde van de invulvelden. 

Dus kies eerst bij type afspraak de optie "web intake" , daarna locatie  enz.

Online afspraak maken

Lukt het u niet, of weet u niet goed welke therapeut u kunt kiezen? Bel even naar 073 54 92236 en wij denken met u mee. Mocht u geen therapeut kunnen kiezen, dan is de agenda mogelijk erg vol waardoor online plannen is uitgezet. De administratief medewerkers bekijken met u wanneer er ruimte is om weer te plannen.