Online intake inplannen Neem contact op

Welkom bij Topfysiotherapie® Schijndel

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en helpt u om beter te bewegen. Samen met u werkt uw fysiotherapeut eraan om herhaling van klachten te voorkomen.

Bij Topfysiotherapie Schijndel kunt u terecht voor algemene Fysiotherapie, Manuele therapie en vele andere specialisaties 

Aanmelden

U kunt zich, zonder verwijzing van de huisarts, aanmelden voor behandeling. Bij het maken van een afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen binnen de mogelijkheden van onze agenda.
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen tijdens kantoortijden.

Online inplannen eerste afspraak

Op onze site kunt u voortaan zelf een eerste afspraak bij een therapeut inplannen. ( zie rode knop rechtsboven)
Het betreft  dus alleen om de eerste keer dat u komt met een (nieuwe) klacht.
Wij plannen voor een intake een dubbele afspraak zodat we ruim de tijd hebben voor een anamnese, onderzoek en behandeling. Daarom is het niet mogelijk om vervolg afspraken via de site te plannen.

Ons contact formulier is tijdelijk niet beschikbaar

Inloopspreekuur

Elke maandag tussen 17:00 en 18:00 kunt u, met acute (sport)blessures, bij ons terecht op het gratis inloopspreekuur op Avantilaan 7, 5482 RE Schijndel.  Hierbij is ook 'Anne Podotherapie'  aanwezig.

U hoeft zich hier niet voor aan te melden.  

ivm carnaval komt het inloopspreekuur op maandag 24-02-2020 te vervallen.

 

Volg ons ook op instagram