Online afspraak maken Patienten portaal

Welkom bij Topfysiotherapie® Schijndel

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en helpt u om beter te bewegen. Samen met u werkt uw fysiotherapeut eraan om herhaling van klachten te voorkomen.

Bij Topfysiotherapie Schijndel kunt u terecht voor algemene Fysiotherapie, Manuele therapie en vele andere specialisaties 

Aanmelden

U kunt zich, zonder verwijzing van de huisarts, aanmelden voor behandeling. Bij het maken van een afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen binnen de mogelijkheden van onze agenda.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 073 54 922 36

Online inplannen eerste afspraak (nieuwe klacht)

Op onze site kunt u zich online inplannen voor een eerste afspraak. Geen geschikt tijdstip beschikbaar?  Neem gerust telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij plannen voor een eerste keer een dubbele afspraak (2 behandelingen), zodat we ruim de tijd hebben voor een anamnese, onderzoek en behandeling. 

 ( zie rode knop rechtsboven)

Heb je een korte vraag, of wil je je afspraak verzetten?

Dat kan natuurlijk ook via whatsapp! Ons algemene nummer kun je makkelijk een appje sturen. Klik hiervoor op onderstaande knop en whatsapp opent vanzelf.

whatsapp business logo png

Enkele collega`s hebben ook hun eigen whatsapp. Je kunt ze makkelijk appen voor een korte vraag of snel verzetten van een afspraak.

Via praktijk>team>kun je de betreffende therapeut vinden met een link naar hun whatsapp!