Online afspraak maken Patienten portaal

Welkom bij Topfysiotherapie Schijndel

Of je nu je enkel verdraaid hebt tijdens een basketbalwedstrijd, aan het revalideren bent van een kijkoperatie in je knie, of je steeds meer last krijgt van je onderrug door je werk; pijn of moeite tijdens het bewegen van je lichaam is nooit fijn. Dat snappen we, en daarom helpen we je graag met fysiotherapie in Schijndel. Om jou snel én voor de lange termijn weer beter te laten bewegen.

Samen bewegen naar beter

We gaan graag samen met jou op zoek naar de kern van de klacht waarmee je rondloopt. Door ons team van therapeuten met verschillende specialisaties, zorgen we er altijd voor dat we de onderliggende oorzaak van jouw klacht boven water krijgen.

Topfysiotherapie Schijndel lis lid van een overkoepelende vereniging, namelijk: Topfysiotherapie®. Deze vereniging stelt ons in staat veel kennis en expertise uit te wisselen en zorgt er bovendien voor dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

Afspraak maken? 

U kunt ons telefonisch bereiken via; 073-5492236 of stuur ons gemakkelijk een whatsapp!

U kunt ook online een afspraak maken, zie hiervoor het rode vak: 'online afspraak maken' voor de mogelijkheden.

Je kunt je, zonder verwijzing van de huisarts, aanmelden voor een behandeling. Bij het maken van afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen binnen de mogelijkheden van onze agenda. 

 

banner nvfk

Locaties & openingstijden

  • Avantilaan 7, Schijndel
Avantilaan 7, Schijndel
Ma
08.00 - 20.00
Di
08.00 - 20.00
Wo
08.00 - 20.00
Do
08.00 - 20.00
Vr
08.00 - 20.00

Adres
Avantilaan 7
5482 RE Schijndel

073-5492236
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen