Bel me terug Virtual Tour

Esther Zandbergen

IMG 9686R

Esther Zandbergen (BIG nr. : 69035580904)

In 1987 is Esther afgestudeerd aan de Academie voor fysiotherapie te Breda. Sindsdien werkt ze als (kinder)fysiotherapeut. Ervaring heeft ze opgedaan in revalidatie-centra, particuliere praktijken en diverse instellingen in binnen– en buitenland. 

Naast de post-HBO-opleiding tot kinderfysiotherapeut, heeft ze de opleiding tot NDT-therapeut (Neuro Development Treatment) voor kinderen gedaan.Verder heeft ze cursussen gevolgd op de volgende gebieden: schrijfproblemen, waarnemingstraining (Affolter, Sensorische Informatie verwerking), sensomotorische integratie, babymassage, SOLK (Somatisch Onbegrepen Lichamelijke Klachten), plagiocephalometrie, Childspace (Feldenkrais), DCD (Developmental Coordination Disorder), CO-OP (Cognitive Orientation to daily Occupational Performance), TIMP (Test of Infant Motor Performance), IMP (Infant Motor Performance) en pre-logopedie.

Ze geeft trainingen en workshops, aan onder andere ouders, studenten en leerkrachten over de motorische ontwikkeling van kinderen, en specifieke problematiek die zij kunnen ondervinden in hun ontwikkeling. In de praktijk begeleidt ze regelmatig studenten van de opleiding kinderfysiotherapie tijdens hun stage.

Het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling en het leren gebruik maken van hun mogelijkheden is een uitdaging voor haar.

Het kunnen bieden van optimale kinderfysiotherapeutische zorg en begeleiding is belangrijk voor haar. Hiervoor volgt ze regelmatig scholingen en maakt ze deel uit van een overleg groep van kinderfysiotherapeuten in de regio Breda.

Wilt u meer weten over Esther's specialisatie Kinderfysiotherapie? Klik dan hier

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met