Bel me terug Virtual Tour

Aanmelden: met of zonder verwijsbrief

U kunt zich aanmelden voor behandeling met een verwijsbrief van een arts of specialist. Maar het is ook mogelijk rechtstreeks een afspraak te maken. Door direct naar uw fysiotherapeut te komen, kunnen we de procedure snel voor u opstarten. Dankzij onze intensieve samenwerking met de huisartsen kan er bij twijfel altijd snel overleg plaatsvinden. Wij houden uw huisarts op de hoogte over de behandeling tenzij u dit niet op prijs stelt.

U kunt zich bij Topfysiotherapie® Bavel aanmelden via telefoonnummer 0161 - 43 19 98 of per mail via info@topfysiotherapiebavel.nl 

Gezondheidscentrum: de voordelen

De praktijk bevindt zich in een gezondheidscentrum met diverse zorgverleners, zoals een huisarts, apotheek, psychologen en thuiszorg. Door onderlinge samenwerking kunnen wij u nog adequater van dienst zijn. Klik hier voor een impressie van de praktijk.

Team van fysiotherapeut-specialisten

Wij zijn een team van enthousiaste, hoog opgeleide fysiotherapeut-specialisten. Vanzelfsprekend zijn we opgenomen in het Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en werken we volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. 

Vertrouwde zorg

Topfysiotherapie® Bavel is een praktijk die goed past in de Toekomstvisie Fysiotherapie zoals geformuleerd door de overheid, zorgverzekeraars en beroepsverenigingen. Dat wil zeggen: wij zijn toekomstgericht en houden voortdurend de vinger aan de pols om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden. U bent hier in vertrouwde handen. Bij Topfysiotherapie® Bavel kunt u terecht voor fysiotherapie en diverse gespecialiseerde vormen van fysiotherapie. De praktijk is representatief met goed geoutilleerde ruimtes en een ruime oefenzaal.