Bel me terug Virtual Tour

Topfysiotherapie® Prinsenbeek

Fysiotherapie specialisten in Prinsenbeek:

“Samen met u bewegen wij ons
richting een betere kwaliteit van leven”

Welkom bij Top fysiotherapie Prinsenbeek

Topfysiotherapie staat voor kwaliteit en kennis binnen het beroep fysiotherapie. Of je nu last hebt van een sportblessure, revalideert van een knieoperatie of tijdens je werk steeds meer last krijgt van je onderrug; pijn of moeite met het bewegen van je lichaam is nooit fijn. Dat snappen we bij Topfysiotherapie natuurlijk maar al te goed. We helpen je daarom graag snel, zorgvuldig en waar mogelijk met het doel om ook op de lange termijn beter en pijnloos te kunnen bewegen. De oorspronkelijke vestiging binnen het dorp Bavel bestaat al sinds 2001.

Door onze verschillende specialismen proberen we dan ook een zo passend mogelijk traject aan te bieden voor uw lichamelijke klacht. Dit kan pijn zijn, maar ook een beperking bij dagelijkse activiteiten, werk of sport. Samen met u bewegen wij ons richting een betere kwaliteit van leven, is dan ook onze missie. 

Sinds november 2021 willen we niet alleen binnen Bavel, maar ook binnen Prinsenbeek zo veel mogelijk mensen helpen om van fysieke klachten af te komen. Onze nieuwe lokatie is gevestigd binnen de sportschool Anytime Fitness waardoor we naast een fijne behandelruimte ook de beschikking hebben over de nieuwste trainingsapparatuur. In combinatie met het specialisme sportfysiotherapie is dit dan ook ideaal! Hierbij zijn natuurlijk patiënten met sport-gerelateerde klachten goed af, maar ook patiënten met bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup zullen hier enorm baat bij hebben. 

Nicky Peters-Verbunt is in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan AVANS Hogeschool en heeft vervolgens de master Sportfysiotherapie en Revalidatiewetenschappen gevolgd aan de vrije Universiteit Brussel. Sindsdien heeft er een grote doorontwikkeling met opleidingen zoals Dry Needling en Echografie plaatsgevonden. Met bijna 10 jaar werkervaring binnen fysiotherapiepraktijk i.c.m. sportverenigingen zal dit dan ook een goede aanvulling zijn binnen Prinsenbeek. Passie voor het vak fysiotherapie én sport zorgt voor een fanatieke drive om zo veel mogelijk mensen te helpen bij fysieke klachten. Sportfysiotherapie is momenteel nog niet aanwezig in Prinsenbeek en we hopen hiermee een echte stap te maken binnen de fysiotherapie sector binnen het dorp. 

Elke woensdag is er een vrijblijvend en gratis spreekuur, waarbij er met een screening van 15 minuten een inschatting van de fysieke klacht gemaakt kan worden en mogelijk een passend advies besproken wordt.

Onze praktijk is aangesloten bij (bijna) alle zorgverzekeraars (behalve met ENO) waardoor uw behandelingen vergoed zullen worden wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten.

Maak een afspraak!

Loop je met een klacht en vraag je je af of wij u kunnen helpen? Of heb je in het algemeen een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 0161-431998 (tussen 8.30 en 18.00) of mail uw vraag naar info@topfysiotherapieprinsenbeek.nl.

Wil je liever door ons worden teruggebeld? Dat kan ook. Klik hier en vul je naam en telefoonnummer in. Wij bellen je dan snel terug.

Ook voor het spreekuur vragen wij u een afspraak in te plannen, hiervoor moeten we tijd reserveren in de agenda. 

image1