Bel me terug Virtual Tour

Kwaliteit: hoge prioriteit

Voor Topfysiotherapie® Bavel heeft de kwaliteit van de zorg prioriteit. Onze hoog opgeleide therapeuten gaan zorgvuldig te werk en hebben kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan. In samenspraak met u zal uw fysiotherapeut het gewenste behandeltraject bepalen. Alle therapeuten zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Voor u betekent dat: de zekerheid van een vertrouwde dienstverlening.

De Tolakker

De praktijk is uitstekend geoutilleerd. Hij is -samen met andere zorgaanbieders- gevestigd in gezondheidscentrum de Tolakker. Samen onder één dak: dat houdt in, korte lijnen en een efficiënte communicatie met de andere zorgaanbieders -zoals huisarts en thuiszorg. Mocht het nodig zijn, dan is dat uiteraard in uw voordeel. Ook met andere zorgverleners in Bavel onderhouden wij goede contacten.

U mag rekenen op

Meten is Weten

Omdat voor onze praktijk de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zo belangrijk is toetsen wij deze kwaliteit op continue basis.
Uw ervaring als patiënt dus van essentieel belang! Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren maken we gebruik van een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau (Qualizorg BV). Via dit bureau worden vragenlijsten naar patiënten gestuurd die binnen onze praktijk zijn behandeld. Deelnemen aan dit onderzoek gebeurt uiteraard op vrijwillige basis.