Bel me terug Virtual Tour

Sander van Bergen MSc.

IMG 9688

Sander van Bergen, praktijkhouder (BIG nr. : 89909184304)

 

Sander ontwikkelde zich vanuit een passie voor anatomie tot een zeer bedreven echografist van het bewegend lichaam. De volgende cursussen en opleidingen vormen daarin de basis:

Van september 2013 tot mei 2019 gaf Sander zelf les namens Sonoskills® in binnen en buitenland. Hij doceerde de Musculoskeletale echografie aan fysiotherapeuten, andere paramedici (zoals b.v. podotherapeuten) en medisch-specialisten en huisartsen. 

Hiernaast is Sander betrokken bij het ontwikkelen van een nauwe samenwerking met de klinieken in de omgeving van Breda en heeft hij mogelijkheden tot direct snel contact met verschillende specialisten in dit ziekenhuis.

De ontwikkelingen in samenwerking met orthopedisch specialisten hebben er toe geleid dat Sander sinds 2022 een vastonderdeel vormt van het diagnostisch team van Bergman bewegen Breda en Den Bosch. In samenwerking met deze gedreven, gespecialiseerde en gepassioneerde club mede zorgverleners ontwikkelt Sander mee aan de verbinding van de 1e en 2e lijn.  

Doordat Sander ook echogeleide injecties met huisartsen kan zetten is dit een mogelijkheid die binnen onze praktijk kan gebeuren. Deze samenwerking vindt plaats met de huisartsen van Aequilan (dokter van der Windt, dokter Wilms en dokter Verweel) en met de huisartsen van de Tolakker (Dokter Huijben en dokter Stevens). 

Wilt u meer lezen over Sander zijn specialisatie echografie? klik dan hier

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met