Bel me terug Virtual Tour

Kinderfysiotherapie 

Als Kinderfysiotherapie richten wij ons op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Ook voor vragen op het gebied van zintuiglijke informatieverwerking welke van invloed kunnen zijn op het motorisch welbevinden en/of het gedrag van uw kind kunt u bij ons terecht.

Een verstoring in de motorische ontwikkeling kan invloed hebben op de evenwichtige ontwikkeling. Tijdig signaleren, diagnosticeren en begeleiding van de motorische en/of zintuigelijke ontwikkeling is belangrijk. Omdat bij elke leeftijd bepaalde vaardigheden horen, is met behulp van testen en observatie vast te stellen of de ontwikkeling normaal of afwijkend verloopt.

Onze kinderfysiotherapeut Esther Zandbergen helpt u graag verder. Als bevoegd kinderfysiotherapeut is zij gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van kinderen en specifieke problematiek die zij kunnen ondervinden in hun ontwikkeling. 

Op vrijdagmiddag verzorgt Esther in samenwerking met de GGD een Gratis inloopspreekuur kinderfysiotherapie 0-4 jaar. Voor meer info klik hier.

   IMG 9686R

Wilt u een afspraak maken met onze kinderfysiotherapeute Esther Zandbergen bel dan met 0161-431998 of mail met info@topfysiotherapiebavel.nl

Voor een directe inhoudelijke vraag aan Esther mag u mailen naar esther@topfysiotherapiebavel.nl

Bijzondere aandachtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn:

Baby's

Peuter - kleuter

Schoolgaande kinderen


Jongeren


Sensorische Prikkelverwerking (SI)

 

 

review Esther

Diensten & specialisaties