Maak een afspraak Neem contact op

Fit 4 Golf

Fit 4 Golf is een nieuw golf trainingsprogramma

Flexibiliteit, kracht, stabiliteit, balans, spier- en lichaamscontrole zijn fysieke eigenschappen die elke golfer moet bezitten. Het verbeteren van deze fysieke aspecten heeft daarom een positieve invloed op de consistentie van de golfswing. Ter verbetering van de genoemde fysieke aspecten hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Het programma is opgezet voor alle typen golfspelers en voor alle leeftijden. In een periode van 8 weken pakken we belangrijke fitfactoren aan om de golfbeweging te verbeteren. 

Naast dit algemene programma is het ook mogelijk om individueel te trainen of om samen met je pro naar je golfswing te kijken. Doel hiervan is te bekijken of er fysieke beperkingen zijn om een bepaalde imperfectie uit je swing te halen. De op golf gespecialiseerde fysiotherapeut kijkt vanzelfsprekend alleen naar eventuele problemen in het bewegingsapparaat. De golfprofessional blijft de "baas" over de golfswing.

Een training duurt 45 minuten, vindt plaats in een kleine groep en is op een vast tijdstip in de week.

Ben je een enthousiast golfer en is je interesse gewekt, neem dan contact op met Sascha van Lith op telefoonnummer 073-6410009 of per e-mail sascha@fysiovanlith.nl

Diensten & specialisaties