Intramed patientenportaal Neem contact op

Kwaliteit

Zekerheid

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet door iedereen worden gebruikt. Er zijn gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek. Ook wordt bijscholing gestimuleerd. Wie aan alle eisen van behandelingen, praktijkervaring, scholing en vakoverleg voldoet, wordt toegelaten tot het KNGF-centraal-kwaliteitsregister. Uiteraard is zijn de teamleden van Topfysiotherapie® Hilvarenbeek geregistreerd fysiotherapeuten.

Uw lichaam verdient de beste behandeling

Ons uitgangspunt is dat uw lichaam de beste behandeling verdient. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Zorgverzekeraars

Wij werken samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars. 

Kwaliteit 

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Kwaliteitsregister Fysiotherapie in het leven geroepen door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), dit is de beroepsorganisatie van fysiotherapeuten in Nederland. De fysiotherapeuten van Topfysiotherapie® Hilvarenbeek voldoen aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, scholing, bijscholing en vakoverleg, zij werken volgens de KNGF-richtlijnen en staan in het officiële Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Daarnaast nemen we deel aan de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF) en de Landelijk Database Keurmerk (LDK) (www. nivel.nl) Hierbij verzamelen we data voor wetenschappelijke en kwaliteits-doeleinden. Als u  hier bezwaar tegen heeft kunt u dit bij de fysiotherapeut kenbaar maken. 

 

Klanttevredenheid

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook op continue basis. In ons streven naar het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg is uw ervaring als patiënt dus van essentieel belang. Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Fysio Prestatie Monitor , dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek. Met Fysio Prestatie Monitor waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Het kost u ongeveer 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Heeft u nog vragen over de vragenlijst of het onderzoek, dan kunt u contact op nemen met Fysio Prestatie Monitor door te mailen naar support@fysiomonitor.nl