Intramed patientenportaal Neem contact op

Of je nu last hebt van je enkel sinds je laatste hockeywedstrijd, aan het herstellen bent van een operatie of steeds meer last van je rug krijgt door het zware lichamelijke werk wat je doet: pijn of moeite met bewegen is nooit fijn !  Dat snappen we en daarom helpen we je graag met fysiotherapie in Hilvarenbeek.

Het doel: pijnloos en moeiteloos bewegen

Samen bewegen naar beter

Met onze kleine maar hechte groep van vier fysiotherapeuten hebben we bij fysiotherapie in Hilvarenbeek echt een wij-gevoel. We doen eigenlijk nooit iets alleen. We gaan samen met jou op zoek naar de oorzaak van de klacht, stellen samen met jou een behandelplan op en mocht één therapeut er niet meteen uitkomen, dan helpen we elkaar. Ons team met verschillende specialisaties zorgt ervoor dat we je zo snel en goed mogelijk van de klacht afhelpen.

We hebben een goede samenwerking met de huisartsen in de regio, zodat we gezamenlijk naar een  goede oplossing voor de klachten kunnen zoeken en we “samen bewegen naar beter”.

Daarnaast zijn we lid zijn van vereniging Topfysiotherapie®, een vereniging die ook bijdraagt aan dat wij-gevoel. Deze vereniging zorgt voor nóg meer expertisedeling en bovendien zorgt dit ervoor dat we altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van fysiotherapie.

Een vraag ?

Denk je dat fysiotherapie in Hilvarenbeek je kan helpen, maar weet je het niet zeker? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Contact opnemen kan via 013-5051670 of door een mail te sturen naar hilvarenbeek@topfysiotherapie.nl.

Voor meer informatie over veel voorkomende klachten kunt u informatie vinden bij  "blogs"

Onze praktijk neemt deel aan de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF) en de Landelijk Database Keurmerk (LDK) (www. nivel.nl) Hierbij verzamelen we ( anoniem) data voor wetenschappelijke en kwaliteits-doeleinden. Als u  hier bezwaar tegen heeft kunt u dit bij de fysiotherapeut kenbaar maken. 

Locaties & openingstijden

  • Hilvarenbeek
Hilvarenbeek
Ma
07:30 - 19.15
Di
07:30 - 19.15
Wo
07:30 - 18:30
Do
07:30 - 18:30
Vr
07:30 - 18.30

Adres
Koestraat 25
5081 BB Hilvarenbeek

013 505 16 70
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen