Afspraak maken Vacature

Anna Nesterova

Anna

 

Opleiding

Anna Nesterova studeerde in 2018 af aan de opleiding Ergotherapie op Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2020 heeft Anna de Praktijkopleiding Handtherapie succesvol afgerond aan het Erasmus MC te Rotterdam.

‘’De kern van ergotherapie is het mogelijk maken van betekenisvol handelen, ondanks de fysieke en/of cognitieve beperkingen die iemand ervaart. Een ergotherapeut observeert, analyseert en stelt in samenspraak met de cliënt een behandelplan op. Echter, om betekenisvolle activiteiten uit te kunnen voeren, heb je immers bijna altijd jouw handen nodig.

De specialisatie Handtherapie ben ik voor het eerst tegengekomen in het propedeusejaar van de opleiding en het sprak mij meteen aan. Ik vond het fascinerend dat zo’n klein gebied van het lichaam zo complex kan zijn. Gedurende de opleiding is dit niet veranderd en meteen na het afstuderen begon ik slechts enkel op handtherapie vacatures te reageren.

In mijn ogen is het een prachtig en dankbaar beroep die (naast reguliere ergotherapie en fysiotherapie) waardevolle bijdrage levert aan het mogelijk maken van participatie. Ik ben zeer enthousiast en gemotiveerd om mezelf te specialiseren binnen dit vakgebied bij het Handencentrum de Langstraat!’’

Officieel ingeschreven in register

Anna Nesterova staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT).

KP-nummer: 29104209190

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met