Afspraak maken Vacature

Samenwerking

Wij vinden een goede onderlinge samenwerking met u en, als het relevant is, met zorgverleners die betrokken zijn bij uw gezondheid, erg belangrijk. Daarbij vinden wij het belangrijk een plaats te hebben binnen de Vereniging Topfysiotherapie. Binnen dit verband hebben zich gespecialiseerde fysiotherapeuten verenigd. Collega's die de lat voor kwaliteit hoog leggen. Door de onderlinge samenwerking en de korte lijnen zijn wij u nog beter van dienst als de situatie erom vraagt.

Handencentrum de Langstraat werkt nauw samen met:

Gezondheidscentrum Drunen
Logo GCD
Op onze locatie in Drunen is het Handencentrum gevestigd binnen Gezondheidscentrum Drunen. In het Gezondheidscentrum Drunen (GCD) zitten diverse eerstelijns zorgverleners. Het GCD staat voor geintegreerde patientenzorg onder een dak. Voor de missie & visie van het GCD kunt u hier terecht.


Hand Pols Expertise Centrum (HPEC)Logo HPEC Jpeg
Het Hand Pols Expertise Centrum (HPEC) is een centrum waarbinnen diverse specialisten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en revalidatiecentrum Tolbrug nauw samenwerken met divese handencentra uit de regio. Het is opgericht met als doel de afspraken tussen verschillende vakgebieden te optimaliseren en zo de patiënt met hand/pols problemen de optimale begeleiding te kunnen bieden.


Topfysiotherapie DrunenBeeldmerk JPEG
Topfysiotherapie Drunen beschikt binnen de fysio- en manuele therapie over een reeks aan specialisaties. Vanuit een brede blik op het vak, zijn zij u graag en deskundig van dienst. In heldere taal leggen zij u het behandelplan uit zodat u goed weet wat u van de behandeling kunt verwachten.