Afspraak maken Vacature

Handtherapie

Gewrichten, banden en spieren van de hand en onderarm zijn nauw met elkaar verbonden. Een klein letsel hieraan kan al moeite geven met bewegen. Uw handen zijn onmisbaar. Het Handencentrum is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan handen, armen en vingers.

Voor jong en oud

Handencentrum de Langstraat is er voor jong en oud, voor problemen die komen door sport, spel, werk, het klimmen der jaren, maar ook na een operatie of bij chronische pijn.

Wanneer naar de handtherapeut?

Beste mogelijke behandeling

Wat de reden van uw komst ook is, met een doelgerichte behandeling zijn wij u altijd deskundig van dienst. Wij helpen u zo snel mogelijk van uw klacht af of dragen bij aan de best mogelijke revalidatie. Samen met u willen wij inzetten op een zo kort mogelijke behandelperiode.

Maatwerk spalk zonder te wachten

Als het nodig is, maakt uw handtherapeut, direct in het Handencentrum, voor u een maatwerk spalk die perfect past. U hoeft er niet op te wachten. We hebben met Menzis en VGZ een spalkcontract. Als u bij deze verzekeraar aanvullend verzekerd bent én u heeft een verwijzing, dan krijgt u de spalk vergoed. Heeft u een andere zorgverzekeraar, dan komt u niet voor vergoeding in aanmerking. Een kleine handspalk kost €21,80 en een grote handspalk €38,15 (incl. BTW). U ontvangt dan van ons een factuur.

Officieel geregistreerde fysiotherapeuten

In het Handencentrum zijn officieel geregistreerde fysiotherapeuten u van dienst. Zij hebben specifieke kennis en ervaring in het behandelen van alle soorten klachten in de hand-arm-regio. Zij zijn eveneens lid van de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie. Hier bent u letterlijk in vertrouwde handen.

Zonder verwijsbrief

Voor behandeling kunt u terecht na doorverwijzing van uw arts of specialist. Ook zonder verwijsbrief bent u welkom met uw vragen en voor behandeling van uw klacht.

Diensten & specialisaties