Afpraak maken

Kwaliteit: hoge prioriteit

Voor Topfysiotherapie® Prinsenbeek heeft de kwaliteit van de zorg prioriteit. Onze hoog opgeleide therapeuten gaan zorgvuldig te werk en hebben kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan. In samenspraak met u zal uw fysiotherapeut het gewenste behandeltraject bepalen. Alle therapeuten zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Voor u betekent dat: de zekerheid van een vertrouwde dienstverlening.

Anytime Prinsenbeek

De praktijk is uitstekend geoutilleerd. Hij is gevestigd binnen Antytime Prinsenbeek waardoor we over hoogwaardige apparatuur en ruimte beschikken voor uw revalidatie.

U mag rekenen op

Meten is Weten

Omdat voor onze praktijk de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zo belangrijk is toetsen wij deze kwaliteit op continue basis.
Uw ervaring als patiënt dus van essentieel belang! Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren maken we gebruik van een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau (Qualizorg BV). Via dit bureau worden vragenlijsten naar patiënten gestuurd die binnen onze praktijk zijn behandeld. Deelnemen aan dit onderzoek gebeurt uiteraard op vrijwillige basis.