Afpraak maken

Aanmelden: met of zonder verwijsbrief

U kunt zich aanmelden voor behandeling met een verwijsbrief van een arts of specialist. Maar het is ook mogelijk rechtstreeks een afspraak te maken. Door direct naar uw fysiotherapeut te komen, kunnen we de procedure snel voor u opstarten. Dankzij onze intensieve samenwerking met de huisartsen kan er bij twijfel altijd snel overleg plaatsvinden. Wij houden uw huisarts op de hoogte over de behandeling tenzij u dit niet op prijs stelt.

U kunt zich bij Topfysiotherapie® Prinsenbeek aanmelden via telefoonnummer 0161 - 43 19 98 of per mail via info@topfysiotherapieprinsenbeek.nl

Ons speerpunt is kwaliteit

Speerpunt van Topfysiotherapie® Prinsenbeek is kwaliteit. wij zijn aangesloten bij de Vereniging Topfysiotherapie® en voldoen aan de eisen van het Keurmerk Fysiotherapie. Dit betekent dat onze praktijkvoering extern wordt getoetst en dat u kunt rekenen op een transparante, zorgvuldige werkwijze van hoge kwaliteit. Een heldere vorm van informeren, adviseren en duidelijkheid over de behandeling, zal het resultaat van de behandeling ten goede komen. De fysiotherapeuten maken regelmatig gebruik van "online vragenlijsten" om uw klacht nog beter te begrijpen en beter te kunnen behandelen. Wanneer u bent uitbehandeld zal de therapeut aan u vragen of hij een "tevredenheidsenquête" mag aanbieden. Om zowel de online vragenlijsten als de enquête in te kunnen zetten zal uw mailadres door ons worden geregistreerd.