Afpraak maken

Fysiotherapie

Met fysiotherapie kunnen we u van dienst zijn als u klachten heeft die te maken hebben met het bewegen, bijvoorbeeld als u last heeft van spieren, banden, gewrichten en, of zenuwen. Uw fysiotherapeut onderzoekt de mogelijke oorzaken van uw klachten en brengt de gevolgen hiervan voor het dagelijks functioneren in kaart. Wanneer een normaal herstel van uw klachten uitblijft is behandeling door de fysiotherapeut geïndiceerd.

Goede informatie

Uw fysiotherapeut informeert u zo goed mogelijk over de aard van uw klachten en bespreekt met u de factoren die herstel in de weg staan, en wat u kunt doen om zo goed mogelijk van uw klachten af te komen. Daarbij bepalen we welke begeleiding bij uw klacht zinvol is. Uw fysiotherapeut stelt samen met u het einddoel van de behandeling vast. Deze werkwijze vinden wij erg belangrijk en maakt standaard onderdeel uit van de behandeling.

De behandeling

De fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit informeren, adviseren, oefenen en sturen van bewegingen, spierkrachttraining, co├Ârdinatieoefeningen, het voorzien in hulpmiddelen en, of massage.

Diensten & specialisaties