MyWellnessCloud Intramed patientenportaal Afspraak maken

Revalidatie

Onze praktijk is ingericht met een oefenzaal waarin u onder begeleiding door middel van functionele oefeningen en trainingen kan revalideren. Functioneel oefenen/trainen betekent dat de oefeningen zo veel mogelijk afgestemd zijn op situatie waarbij u problemen, beperkingen of pijnklachten ervaart. Op deze manier kunt u heel gericht en efficiënt bezig zijn met uw persoonlijke doelstellingen.      

Aandoeningen

Verloop en doel van revalidatie

Het programma begint met een intakegesprek en een of meerdere testen. Bij deze testen worden uw huidige mogelijkheden en beperkingen vastgelegd. Vervolgens wordt samen met u, in een individueel gesprek, de doelstelling van uw training bepaald. Tevens wordt dan besproken wat u gaat doen om verbeteringen te realiseren, hoe vaak en hoe lang u komt. Uw testgegevens leggen wij vast zodat we samen na verloop van tijd uw vorderingen kunnen beoordelen. Het is afhankelijk van uw eigen wensen en mogelijkheden hoe lang het programma duurt. 

Het kan voorkomen dat wij voor een beter begrip een keer theoretische uitleg geven over uw probleem en wat u er zelf aan kunt doen. Daarnaast is het soms nodig dat voor het behalen van een goed resultaat na overleg met u ook andere disciplines als een diëtiste of een psycholoog ingeschakeld worden. 

Diensten & specialisaties