MyWellnessCloud Intramed patientenportaal Afspraak maken

Vacature! Kom jij ons team versterken? 

datum plaatsing: 12 januari 2023

We zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie. Specialisatie in die richting, of bereidheid tot verdieping op dit vakgebied is een pré. Maar bovenal zijn we op zoek naar een prettig mens om ons team uit te breiden. Of zoals het motto van onze Vereniging Topfysiotherapie zegt: “Samen bewegen naar beter.”

We zoeken iemand voor 24-36 uur per week; werkdagen en uren kunnen in overleg bepaald worden.

We bieden je een ruime vergoeding voor je werkzaamheden met daarnaast mooie budgetten voor je eigen persoonlijk ontwikkeling. Je komt terecht in een gezellige dorpspraktijk waar we hard werken met 7 collega’s. We hebben diverse specialisaties in huis. Kijk maar eens op rond op onze website. De praktijk wordt in maart & april grondig verbouwd. We kunnen straks dus vol energie in een frisse, nieuwe omgeving samen aan de slag.

Graag ontvangen we je CV en een kort berichtje waarin je je voorstelt. Dit bericht kan je richten aan Edwin en Niels via berkel-enschot@topfysiotherapie.nl

Bekijk hier het vacature filmpje

Onze collega’s over het werken in onze praktijk en met elkaar:

- Ingrid: “Zelfstandig werken, maar verbonden in een fijn team. Je krijgt hier de kans om het beste in jezelf naar boven te halen. In 3 woorden: team, vrijheid & groeimogelijkheden.”

- Liselotte: “Collega’s, vertrouwd, warm onderling contact. Werken in de geriatrie is afwisselend en geeft veel voldoening met nadruk op persoonlijk contact. Veel zelfstandigheid en flexibiliteit zijn prettig.”

- Dick: “Leuk team, uitdagend, gemoedelijk, collegialiteit hoog in het vaandel. Samenwerking met overkoepelende vereniging Topfysiotherapie houdt het fris en uitdagend.”

 

  

Topfysiotherapie Berkel-Enschot

Heb je je enkel verzwikt, waardoor lopen pijn doet? Heb je net een operatie gehad waarvan je herstellende bent? Of krijg je met je dagelijkse bezigheden steeds meer last van je rug? Wat het ook is, als bewegen niet zonder pijn of moeite gaat, dan is dat vervelend. Dat begrijpen we, en daarom helpen we je graag met fysiotherapie in Berkel-Enschot, zodat je snel van je klachten af bent en weer met plezier kunt bewegen.

Samen bewegen naar beter

Bij fysiotherapie in Berkel-Enschot hebben we een wij-gevoel. En dat houdt in dat we graag met jou op zoek gaan naar de oorzaak van je probleem om samen tot een geschikte oplossing te komen. We stellen samen een behandelplan op, dat ervoor zorgt dat jij zo snel mogelijk weer beter bent en pijnloos beweegt. Hiervoor werken we indien nodig samen met andere disciplines.

En dat wij-gevoel wordt versterkt doordat fysiotherapie in Berkel-Enschot zich onderdeel mag noemen van een groter geheel, namelijk: Topfysiotherapie®. Door lid te zijn van deze vereniging, hebben we erg veel kennis en expertise onder een dak. Bovendien zorgt Topfysiotherapie® ervoor dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

Heb je een vraag of klacht?

Weet je niet zeker of fysiotherapie in Berkel-Enschot je kan helpen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via 013-5333307 of door een mail te sturen naar berkel-enschot@topfysiotherapie.nl.

 

 

Locaties & openingstijden

  • Akkerweg
  • Gezondheidscentrum Koningsoord
Akkerweg
Ma
7.30 - 18.00
Di
7.30 - 18.00
Wo
7.30 - 18.00
Do
7.30 - 18.00
Vr
7.30 - 18.00

Adres
Akkerweg 2
5056 JA Berkel-Enschot

013 - 533 33 07
Mail ons
Contact

Gezondheidscentrum Koningsoord
Ma
8.00-12.00
Di
8.00-12.00
Vr
8.00-12.00

Adres
1e etage: kamer 3
Pandgang 2 5057 EA Berkel-Enschot

013-533 33 07
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen