Topfysiotherapie® en uw verzekering

De fysiotherapeut helpt bij klachten die met beweging te maken hebben. Daarom is het verstandig om te zorgen dat u voor fysiotherapie goed verzekerd bent. Dat kan met een aanvullende verzekering. Bent u niet zeker van uw verzekering, neemt u dan contact op met uw verzekeraar.

De Vereniging Topfysiotherapie heeft contracten met:

Achmea DSW Agis
Delta Lloyd Multizorg Fortis
Menzis Salland NN
PWZ Aevitae Trias
Aegon FBTO De Goudse
OZF Loyalis CZ
Univé Anderzorg Interpolis
De Amersfoortse IAK Zilveren Kruis
Groene Land OHRA IZA
Nederzorg VVAA ONVZ
VGZ Avéro Zorg en Zekerheid
OZ IZZ Confior

Heeft u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie bij één van de genoemde verzekeraars, dan declareren wij uw behandeling, indien nodig, rechtstreeks bij uw verzekeraar. Er is geen garantie voor volledige dekking; raadpleegt u hiervoor uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

Behandelingen die buiten de polisvoorwaarden vallen, dient u zelf te betalen; de behandelkosten brengen wij u persoonlijk in rekening. Dit gebeurt volgens de tarievenlijst.

Bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee wij geen contract hebben, dan geldt het volgende: wij brengen u de behandelingen die u genoten heeft in rekening volgens de tarievenlijst. Raadpleegt u uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

‘Heeft u nog vragen of is er iets niet duidelijk?’ Neem contact met ons op!