Patiëntenportaal Neem contact op

team fysio layers 2021
Gezondheidscentrum van Coothstraat én Zorgplaza Waalwijk

Eindelijk is het zover! Vandaag hebben we de sleutel gekregen van onze tweede locatie aan de Mr. Van Coothstraat 2 te Waalwijk. De verbouwing zit erop en wat is het mooi geworden. Natuurlijk moeten er nog een aantal dingen gebeuren voordat we u daadwerkelijk op deze locatie kunnen ontvangen.

LEES MEER

Revalideren na Corona

De klachten die een patiënt heeft na de infectieziekte Covid-19, ofwel corona, hangen samen met diverse factoren. Was het een milde variant die men thuis doormaakte, was er sprake van een hevigere vorm of leidde de ziekte tot opname op de intensive care en was beademing aan de orde?

LEES MEER

Topfysiotherapie Waalwijk

Of je nu je enkel verstuikt hebt tijdens een ongelukkige actie op het voetbalveld, je tijdens je werk steeds meer last krijg van je onderrug, of je na een heftige operatie moet revalideren; pijn of moeite met bewegen is nooit een pretje. Daar zijn we bij Topfysiotherapie® Zorgplaza van op de hoogte. We helpen je daarom graag met fysiotherapie in Waalwijk, om je zo snel en goed mogelijk weer beter te laten bewegen.

Samen bewegen naar beter

Ons hechte team van fysiotherapeuten heeft uiteenlopende specialisaties. We helpen elkaar waar nodig en we hebben bij fysiotherapie in Waalwijk dan ook echt een wij-gevoel. Dat komt mede door onze werkwijze. We gaan graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klacht, stellen vervolgens een behandelplan op en gaan zo samen bewegen naar beter. Mocht het zo zijn dat we er niet uitkomen, dan vragen we gerust een andere fysiotherapeut om hulp. Met de vele specialisaties onder één dak vinden we altijd een oplossing.

En dat gevoel van saamhorigheid wordt ook nog eens extra versterkt, omdat we lid zijn van vereniging Topfysiotherapie®. Dit is een vereniging die ervoor zorgt dat we altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van fysiotherapie.

Veel specialisaties

Topfysiotherapie® Zorgplaza Waalwijk is een praktijk voor manuele therapie, kinderfysiotherapie en chronische aandoeningen. Ook op het gebied van onder andere oncologische revalidatie, dry needling, claudicatio intermittens, parkinson en reuma bent u bij ons in goede handen. We maken tevens gebruik van de nieuwste apparatuur op het gebied van shockwave en echografie, echt een meerwaarde voor sporters. Onze fysiotherapeuten zijn ruim geschoold en zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Leg contact

Heb je een vraag of een klacht, maar weet je niet zeker of fysiotherapie in Waalwijk je erbij kan helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Bel 0416-672067 of mail naar info@topfysiowaalwijk.nl

 

banner nvfk

Locaties & openingstijden

  • Tuinstraat
  • Mr. van Coothstraat
Tuinstraat
Ma
07.30 - 18.30
Di
07.30 - 18.30
Wo
08.00 - 20.30
Do
08.00 - 19.30
Vr
07.30 - 18.30

Adres
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk

0416 - 67 20 67
Mail ons
Contact

Mr. van Coothstraat
Ma
07.30 - 18.30
Di
07.30 - 18.30
Wo
08.00 - 20.30
Do
08.00 - 19.30
Vr
07.30 - 18.30

Adres
Mr. van Coothstraat 2
5141ES Waalwijk

0416-672067
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen