Bel me terug Patientenportaal

Raf Kollee, MSc.

Raf 2b

Fysiotherapeut - Sportfysiotherapeut.
BIG-nummer 09921661904


Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN te Nijmegen en sindsdien werkzaam binnen de Vereniging Topfysiotherapie. Mijn carrière is gestart in Nederweert en daarna ben ik gaan werken bij Topfysiotherapie van der Zanden in Weert.  

In de praktijk houd ik me voornamelijk bezig met sporter(s) in de breedste zin van het woord. Denk aan:
1. diagnostiek/onderzoek na een (sport)trauma
2. revalidatie na een (sport)trauma en/of operatie
3. ondersteuning bij terugkeren op sportniveau
4. prestatie-vraagstukken (performance), lees: het verbeteren van het huidige sportniveau. Dit kan van recreatief niveau tot het hoogst haalbare niveau binnen een sport zijn.

De affiniteit met sport en sporters heeft er mede voor gezorgd dat ik in 2017 ben gestart met de Master-opleiding sportfysiotherapeut aan de SOMT University of Physiotherapy te Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2021 afgerond. Daarnaast ben ik actief betrokken in de sportcultuur van Weert. Als praktijk zijn we o.a. verbonden met de stichting Gaan voor Goud. Dit is een organisatie die topsporters in de regio Weerterland-Cranendonck ondersteunt. Olaf van der Zanden en ik werken mee aan het analyseren en de verdere ontwikkeling van een medische app voor sporters. Ik ben lid van de Medische Staf van de selectie van voetbalclub MMC. Hier is mijn rol vooral gericht op veldrevalidatie. Daarnaast zit ik in de commissie Preventie en Medische zaken (P&M) van de Hockey Vereniging Weert (HVW).

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met