Bel me terug Patientenportaal

Inge Jones-Buijs

Inge 2b

Fysiotherapeute - Arbeidsfysiotherapeute - Oedeemfysiotherapeute - Oncologiefysiotherapeut
BIG-nummer 79058350604


In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en vervolgens met veel enthousiasme direct in deze praktijk van start gegaan.

In 2004 ben ik afgestudeerd als arbeidsfysiotherapeute aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hierdoor ben ik nog beter in staat om samen met u uw klachten te analyseren die worden veroorzaakt door het werk of relevant zijn om uw werk goed te kunnen uitoefenen. Ik kan ook als casemanager een helpende hand bieden. 

Sinds 2009 ben ik tevens geregistreerd oedeemfysiotherapeute en ben ik u graag van dienst als u klachten heeft van oedeem in het lichaam.

In 2013 heb ik de opleiding Oncologie-fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen afgerond. Dit is een specialisatie die gericht is op de behandeling van patiënten met kanker; zowel voor, tijdens als na de behandeling (bv. operatie, chemo, bestraling, immunotherapie).

Mijn interesse en deskundigheid zijn voornamelijk gericht op de oncologische zorg van de patiënt, in samenwerking met de huisarts/specialist en casemanagers. Voor mij ligt de uitdaging in het streven naar een zo optimaal mogelijk functioneren, met aandacht voor de patiënt, in een zo actief mogelijke begeleiding/therapie.

Op dinsdagavond geef ik TopFit-training, waarin elke week andere oefeningen worden gegeven om uw lichaam uit te dagen.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk.

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met