Bel me terug Patientenportaal

Fabienne Kiezebrink, MSc.

Foto Fabienne website 2020

Fysiotherapeute - Geriatriefysiotherapeute.
BIG-nummer 59924246004

In 2018 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na een korte periode gewerkt te hebben in de Geriatrische Revalidatiezorg is mijn interesse voor de ouderen-fysiotherapie gewekt. In datzelfde jaar ben ik direct gestart met de Masteropleiding Geriatriefysiotherapie in Utrecht, welke ik in 2021 heb afgerond.

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Topfysiotherapie van der Zanden en houd ik mij voornamelijk bezig met de behandeling van de oudere patiënt en zijn of haar klachten. Hierbij streef ik om samen met de patiënt voorwaarden te scheppen voor een zo lang mogelijk leven met hoge kwaliteit in de eigen thuissituatie. Mijn behandelingen vinden plaats in de behandelkamer, in de oefenzaal en ik ga regelmatig aan huis. Naast voorlichting en advies aan de patiënt, overleg ik graag met andere zorgverleners en/of mantelzorgers. 

Uitgaande van de laatste evidentie (wetenschappelijke inzichten) heb ik een valpreventie presentatie ontwikkeld, waarbij ik ook valrisicoanalyses- en trainingen geef.

Op de vrijdagochtend houd ik me bezig met het TopFit-programma voor kwetsbare ouderen.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk.

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met