Bel me terug Patientenportaal

Fabienne Kiezebrink, MSc.

Foto Fabienne website 2020

Fysiotherapeute - Geriatriefysiotherapeute - klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog i.o.
BIG-nummer 59924246004

In 2018 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na een korte periode gewerkt te hebben in de Geriatrische Revalidatiezorg is mijn interesse voor de ouderen-fysiotherapie gewekt. In datzelfde jaar ben ik direct gestart met de Masteropleiding Geriatriefysiotherapie in Utrecht. Na het afronden van deze studie in 2021, ben ik mijzelf verder aan het specialiseren in de moderne wetenschap volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Topfysiotherapie van der Zanden en houd ik mij voornamelijk bezig met de behandeling van de oudere patiënt en zijn of haar klachten. Hierbij streef ik om samen voorwaarden te scheppen voor een zo lang mogelijk leven met hoge kwaliteit in de eigen thuissituatie. Mijn benadering is breed en ik heb grote interesse in de werking van alle lichaamssystemen in samenhang. Naast het achterhalen van onderliggende gezondheid-mechanismen en het geven van voorlichting en advies, overleg ik graag met andere zorgverleners en/of mantelzorgers.

Uitgaande van de laatste evidentie (wetenschappelijke inzichten) houd ik mij bezig met val-risicoanalyses en geef ik individueel val-trainingen.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk. Mijn behandelingen vinden plaats in de behandelkamer, in de oefenzaal en ik kom ook voor behandeling bij mensen thuis.

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met