Bel me terug Patientenportaal

Corona foto
Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de Coronacrisis en de gevolgen voor onze dienstverlening aan u.

#CoronaUpdate 18-03-2022 om 21:00 uur

Vanaf maandag 21 maart is een mondkapje NIET meer verplicht in ons gezondheidscentrum. Mocht u het op prijs stellen dat de fysiotherapeut toch een mondkapje draagt tijdens de behandeling, dan zal hij/zij dat net als u doen.
Verder blijft van kracht dat u bij griep- en/of coronaklachten de afspraak tijdig annuleert en bij verkoudheidsklachten een zelftest doet voorafgaande aan de behandeling. 

#CoronaUpdate 06-03-2022 om 19:00 uur

Vanwege het hoge aantal Coronabesmettingen momenteel, hebben we besloten het dragen van een mondkapje weer verplicht te stellen.
Hartelijk dank voor uw medewerking!

#CoronaUpdate 22-02-2022 om 13:00 uur

Vanaf 25 februari vervalt ook binnen ons gezondheidscentrum de mondkapjesplicht en de anderhalve meter regel. Mocht u het op prijs stellen dat de fysiotherapeut toch een mondkapje draagt tijdens de behandeling, dan zal hij/zij dat net als u doen.
Verder blijft van kracht dat u bij griep- en/of coronaklachten de afspraak tijdig annuleert en bij verkoudheidsklachten een zelftest doet voorafgaande aan de behandeling. 

#CoronaUpdate 14-01-2022 om 22:00 uur

Op basis van de nieuwe Corona-maatregelen hebben we besloten de TopFit-trainingen weer te hervatten. 
Onze zorg blijft onverminderd doorgaan. Van kracht blijft de mondkapjesplicht én dat u met griep- en/of corona-klachten de afspraak tijdig annuleert. Bij verkoudheidsklachten verzoeken we u een Corona (zelf)test te doen. We vernemen graag voorafgaande aan de behandeling de uitslag van deze test. 
Dank voor uw medewerking.

#CoronaUpdate 19-12-2021 om 17:00 uur

Gisteren heeft de regering nieuwe Corona-maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen hebben GEEN consequenties voor onze zorgverlening aan u. Uw afspraken kunnen dus gewoon doorgaan.
Van kracht blijft de mondkapjesplicht én dat u met griep- en/of corona-klachten de afspraak tijdig annuleert. Bij verkoudheidsklachten verzoeken we u een Corona (zelf)test te doen. We vernemen graag voorafgaande aan de behandeling de uitslag van deze test. 
Dank voor uw medewerking.

#CoronaUpdate 29-11-2021 om 09:00 uur

Vanwege de nieuwe Corona-maatregelen zullen de TopFit-trainingen na 17:00u vanaf vandaag tijdelijk worden stopgezet.

#CoronaUpdate 05-11-2021 om 20:00 uur

Vanaf maandag 8 november is het dragen van een mondkapje verplicht binnen ons gezondheidscentrum, behalve tijdens het trainen in de oefenzaal.
Wij hoeven NIET te controleren op een QR-code en zullen dat ook niet doen. Wel blijft van kracht dat behandelingen NIET doorgaan indien u griepklachten heeft en dat u bij verkoudheidsklachten een Corona (zelf)test dient te doen. We vernemen graag voorafgaande aan de behandeling de uitslag van deze test. 
Dank voor uw medewerking.

#CoronaUpdate 28-09-2021 om 16:00 uur

Attentie!
Bij griepklachten blijft van kracht dat de afspraak voor behandeling NIET door kan gaan.
Bij verkoudheidsklachten vragen we u een Corona (zelf)test te doen en ons vooraf te informeren over de uitslag van deze test. 
Dank voor uw medewerking.

#CoronaUpdate 27-06-2021 om 17:00 uur

Sinds 26 juni vervalt de mondkapjesplicht, dus ook binnen ons gezondheidscentrum. Uiteraard staat het u vrij wél een mondkapje te dragen. In de behandelkamer bespreken we uw wens. Daarnaast kan het zijn dat uw behandelend fysiotherapeut besluit zelf nog een mondkapje te dragen. 

#CoronaUpdate 15-12-2020 om 09:00 uur  -  ONZE ZORG GAAT GEWOON DOOR!

Naar aanleiding van de toespraak van president Rutte gisteravond, waarin de nieuwe maatregelen werden aangekondigd, kunnen we u mededelen dat onze zorg gewoon doorgaat.
Het dragen van een mondkapje blijft voorlopig verplicht in ons gezondheidscentrum. Verder blijft van kracht dat u zich tijdig dient af te melden bij COVID-19 klachten of indien u in quarantaine moet. Dank voor uw medewerking!
We wensen u - ondanks alle beperkende Corona-maatregelen - fijne Kerstdagen en een gezond 2021 toe.

#CoronaUpdate 03-12-2020 om 15:00 uur

In aanvulling op onderstaande berichten is het sinds 1 december 2020 voorlopig verplicht een mondkapje te dragen in ons gezondheidscentrum.

#CoronaUpdate 04-11-2020 om 8:30 uur

Gisteravond heeft de overheid weer nieuwe maatregelen gepresenteerd. De informatie is hier te vinden.

Voor onze zorgverlening verandert er niets; Uw afspraken gaan dus gewoon door! De maatregelen zoals hieronder beschreven (zie update 13-10-2020) blijven van kracht. De TopFit trainingen die vallen onder 'Sport - groepslessen' gaan vanaf vandaag, gedurende 2 weken, NIET door. Uiteraard berichten we de deelnemers individueel.

#CoronaUpdate 13-10-2020 om 22:00 uur

Vanavond heeft de overheid weer nieuwe maatregelen gepresenteerd, alsmede een routekaart

Voor wat betreft onze manier van werken zijn er geen nieuwe aanpassingen. Zo blijven wij werken met mondkapjes en vragen u dringend ook een mondkapje te dragen binnen ons gezondheidscentrum. Bij uw aanmelding blijven wij de Triage uitvoeren. Als u één of meerdere van de volgende vragen met 'Ja' moet antwoorden, zal een afspraak in de praktijk voorlopig niet mogelijk zijn en bij spoed alleen onder zeer strikte voorwaarden.
- Heeft u de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
- Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
- Heeft u het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
- Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en hebt u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
- Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
- Bent u de afgelopen 10 dagen in een code 'Oranje' gebied op vakantie geweest?

Uiteraard hebben wij ook een Coronabeleid voor al onze medewerkers conform het stappenplan van onze beroepsorganisatie (KNGF).
Laten we er samen aan werken dat we het aantal besmettingen in Nederland weer terugdringen. Alvast dank voor uw medewerking!


#CoronaUpdate 02-10-2020 om 13:00 uur

Op basis van de laatste adviezen van de overheid en het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) hebben we besloten weer met mondkapjes te gaan werken. We zouden het op prijs stellen als u - zowel voor uzelf als voor de andere bezoekers - in de wachtkamer en in de gangen ook een mondkapje draagt. Uiteraard blijft van kracht dat u bij binnenkomst uw handen wast op het toilet en/of gebruik maakt van de desinfectiezuil in de wachtkamer. Daarnaast verzoeken we u zich telefonisch af te melden indien u griepverschijnselen, verkoudheid, benauwdheidsklachten en/of koorts heeft. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

IMG 5440


#CoronaUpdate 28-07-2020 om 15:00 uur

Wij hebben onze werkzaamheden weer volledig hervat, met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM en het KNGF.
Het blijft van belang dat u bij klachten (verkouden, griep, benauwdheid en/of koorts) de afspraak tijdig afmeldt. 
Verder herinneren we u graag aan de volgende richtlijnen voor een bezoek aan ons gezondheidscentrum:
- U houdt 1,5 meter afstand van andere bezoekers in ons centrum.
- U neemt bij elke afspraak zelf 2 handdoeken mee.
- Bij binnenkomst wast u uw handen op het toilet en/of gebruikt u de desinfectiezuil in de wachtkamer.
- In principe komt u alleen naar de afspraak. Een eventuele begeleider/partner komt niet binnen en wacht bijvoorbeeld in de auto op de parkeerplaats.
- Maximaal 1 ouder met 1 kind.

Bel voor het maken van een afspraak of bij vragen over ons beleid met tel. 0495-532328.

#CoronaUpdate 09-05-2020 om 12:00 uur

We mogen onze zorg weer verder opschalen!
Gisteren ontvingen we weer een nieuwe versie van het Triage Stappenplan van onze broepsorganisatie KNGF. Vooral aan patiënten (én hun gezinsleden) die géén symptomen van een Corona-besmetting hebben mag de zorg weer volledig worden hervat, ook voor behandelingen aan huis. Hierbij zijn in principe geen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) meer nodig.
Voor patiënten of hun gezinsleden mét COVID-19 symptomen gelden nog restricties, ook in het geval van spoed.
Bel voor het maken van een afspraak of bij vragen over ons beleid met tel. 0495-532328.


#CoronaUpdate 01-05-2020 om 17:30 uur

We hebben groen licht gekregen van de overheid om behandelingen in de praktijk - onder voorwaarden - verder uit te breiden. Onderstaande informatie van 29 april blijft van kracht, al hoeven we niet verplicht een mondkapje te gebruiken. Dat zullen we enkel doen bij twijfel of aanwezige klachten die mogelijk duiden op Corona bij u. Of en hoe we u weer van dienst kunnen zijn, kunnen we het beste bepalen als u even telefonisch contact met ons opneemt via 0495-532328. Schroom dus niet om te bellen. Er is een helder triage-stappenplan beschikbaar vanuit onze beroepsorganisatie.


#CoronaUpdate 29-04-2020 om 08:00 uur

Op basis van de richtlijnen van onze beroepsorganisatie gaan we onze dienstverlening aan u verder uitbreiden. Indien u niet ziek bent (verkouden, griep, hoesten, koorts, etc.) dan kunnen en mogen we de behandeling onder voorwaarden weer opstarten. Hiertoe zijn wel enkele maatregelen van belang:
- Wij zullen (in ieder geval tot 20 mei) mondkapjes dragen tijdens de behandelingen in de behandelkamer en zonodig handschoenen.
- De ramen van de receptie blijven zoveel als mogelijk gesloten.
- U houdt 1,5 meter afstand van andere bezoekers in ons centrum.
- U neemt bij elke afspraak zelf 2 handdoeken mee.
- Bij binnenkomst wast u uw handen op het toilet.
- In principe komt u alleen naar de afspraak. Een eventuele begeleider/partner komt niet binnen en wacht bijvoorbeeld in de auto op de parkeerplaats.
- Maximaal 1 ouder met 1 kind.
- In de oefenzaal hanteren bij een sterk beperkte bezetting (1 patiënt en 1 fysiotherapeut per oefenzaal), welke ook is afgestemd met alle fysiotherapeuten in ons team.


#CoronaUpdate 21-04-2020 om 23:10 uur

Naar aanleiding van de persconferentie 21 april om 19:00u en de berichtgeving van onze beroepsorganisatie KNGF van 22:50u, informeren we u graag over de stand van zaken omtrent onze dienstverlening. Deze zal vooralsnog hetzelfde blijven als de laatste weken; Noodzakelijke zorg blijven we bieden, mits u niet ziek bent (verkouden, hoesten, koorts, etc.). Bij kwetsbare mensen zijn en blijven we uiterst terughoudend. Waar nodig en mogelijk zullen we de zorg op afstand voortzetten (telefonisch of middels videoconsult). Eind deze week hopen we specifiekere informatie van onze beroepsorganisatie te ontvangen met maatregelen voor het uitvoeren van behandelingen. Het aangepaste stappenplan wordt samen met de adviezen over de 1.5 meter fysiotherapiepraktijk zo spoedig mogelijk besproken met het Expert Team Corona, belangrijke andere beroepsgroepen en met name met RIVM en VWS.  
Vandaag publiceerde de Patiëntenfederatie Nederland een onderzoek, waaruit blijkt dat 37% van de patiënten er veel last van heeft dat ze niet geholpen kunnen worden. Onze zorg gaat door en we bespreken met u graag de mogelijkheden.


#CoronaUpdate 01-04-2020 om 09:00 uur

Zoals u gisteravond heeft kunnen vernemen, verlengt de overheid haar maatregelen tot 28 april. Hierdoor blijft onze praktijk beperkt geopend. Reguliere behandelingen in de praktijk mogen slechts in noodzakelijke situaties en voor mensen in de vitale beroepen doorgaan. Dat betekent helaas dat we onze normale dienstverlening nog niet volledig kunnen uitvoeren. Met alle mensen die een afspraak in deze periode hebben, zullen wij persoonlijk contact opnemen. We zijn uiteraard wel (beperkt) telefonisch bereikbaar (0495-532328) om u te voorzien van adviezen. Indien u de voicemail treft, spreek deze dan s.v.p. in. U mag ook een email sturen aan receptie@topfysiotherapieweert.nl


#CoronaUpdate 30-03-2020 om 18:00 uur

De eerste ervaringen met de videoconsulten middels ClickDoc zijn positief en we hebben al diverse mensen op afstand prima kunnen helpen. Mocht u ook behoefte hebben aan hulp, neem dan gerust contact met ons op.


#CoronaUpdate 28-03-2020 om 09:00 uur

Vanwege de Corona crisis en de beperkte afspraken, zijn wij telefonisch ook minder consequent bereikbaar. Onze excuses voor het ongemakt. Spreek alstublieft onze voicemail in, dan nemen wij contact met u op. Dank voor uw begrip.


#CoronaUpdate 27-03-2020 om 12:00 uur

Indien u werkzaam bent in een van de vitale beroepen (zoals artsen, verpleegkundigen, apotheker assistentes, politie agenten, winkelpersoneel) en klachten heeft die noodzakelijke zorg vragen om te blijven functioneren, dan zullen wij u gewoon helpen. Er zijn hiervoor wel enkele strikte voorwaarden, zowel op het gebied van hygiëne als in situaties dat u klachten heeft als verkoudheid, griepverschijnselen en/of koorts. Er dienen in die gevallen afspraken gemaakt te worden, zodat noodzakelijke zorg met zo min mogelijk risico voor u en ons geboden kan blijven worden. Neem dus gewoon contact met ons op!

#CoronaUpdate 26-03-2020 om 22:00 uur

Onze dienstverlening hebben we aangepast met de mogelijk tot een telefonisch consult of videoconsult.
Voor een videoconsult gebruiken we ClickDoc. Hiervoor hebben we een handleiding en sturen u een inlogcode toe per email of per sms.   
Neem even telefonisch contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken op welke wijze we u kunnen helpen. Tel.nr. 0495-532328.
U ziet het, onze zorg gaat gewoon door!


#CoronaUpdate 24-03-2020 om 11:00 uur

Vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid zullen wij onze dienstverlening tijdelijk aanpassen. 
Neem even telefonisch contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken op welke wijze we u kunnen helpen. Tel.nr. 0495-532328.
Veel sterke allemaal!


#CoronaUpdate 17-03-2020 om 10:00 uur

We merken dat diverse patiënten niet naar hun afspraak durven te komen vanwege het Corona virus. Wij hebben begrip voor uw keuze. 
Zorg dat u tijdig uw afspraak annuleert s.v.p.


#CoronaUpdate 16-03-2020 om 08:00 uur

Wij zijn vandaag gewoon open!