Afspraak maken Online afspraak maken

Corona maatregelen

Vanaf vrijdag 25 februari vervalt het dragen van een mondkapje.

We houden ons aan de adviezen van het ministerie:

-       Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
-       Breng een eigen badhanddoek mee

 Wij vragen u niet naar de praktijk te komen, als:

-       U verkouden bent, hoest, last van benauwdheid of koorts hebt ( >38 graden)
-       U huisgenoten /gezinsleden heeft met koorts en/of benauwdheidsklachten
-       Er bij uzelf of uw huisgenoten/gezinsleden in de afgelopen 10 dagen corona is vastgesteld 

Neem in bovenstaande gevallen contact op met de praktijk om te overleggen of behandelen op afstand een optie is.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Fysiotherapie Tholen

Of je nu een enkelblessure hebt opgelopen na een voetbalwedstrijd, je steeds meer last krijgt van je schouders door je werk, of je aan het revalideren bent na een operatie; als je pijn of moeite hebt met bewegen is dat altijd vervelend. We helpen je daarom graag met fysiotherapie in Tholen om je zo snel mogelijk weer met plezier en pijnloos te laten bewegen.

Samen bewegen naar beter

Bij fysiotherapie in Tholen vinden we het belangrijk dat we altijd samen op zoek gaan naar een oplossing. We houden ervan om vanuit een wij-perspectief te werk te gaan. Zo gaan we samen met jou op onderzoek uit om de kern van het probleem te vinden. We stellen een behandelplan op, waarbij verschillende sessies, advies en thuisoefeningen ervoor gaan zorgen dat jij zo goed en snel mogelijk van je klacht af bent.

In Tholen werken we samen met sportschool Salus. We combineren zorg, bewegen, sport en revalidatie. Onze zorg draait om jou. Met een uitgebreid team van trainers, sportinstructeurs en fysiotherapeuten staan we dagelijks voor je klaar. Indien nodig kunnen we je verwijzen naar een specialist in onze locatie in Bergen op Zoom. We opereren echt vanuit een wij-gedachte.

Die wij-gedachte krijgt nog een extra dimensie, doordat fysiotherapie in Tholen onderdeel is van de vereniging Topfysiotherapie Delta. Vestigingen in onder anderen Tholen en Breda laat ons netwerk van specialisten zien. Mede hierdoor kunnen we er altijd voor zorgen dat er een fysiotherapeut voor jou beschikbaar is. Daarnaast zorgt Topfysiotherapie er als overkoepelend orgaan voor dat we altijd aan de hoogste (en laatste) kwaliteitseisen voldoen op het gebied van fysiotherapie.

Heb je een vraag of klacht?

Heb je een vraag over fysiotherapie in Tholen of loop je met een klacht? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 076-8200255 of stuur een mail naar info@topfysiotherapiedelta.nl.  

Locaties & openingstijden

  • Tholen
Tholen
Ma
09.00 - 13.30
Di
13.30 - 18.00
Wo
09.00 - 13.30
Do
13.30 - 18.00

Adres
Stevinweg 1
4691 SM Tholen

076-8200255
Mail ons

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen