Online intake inplannen Neem contact op

Nieuwsbrief

shutterstock 104262071
31/12/2020

 

Beste sporter,

Al enige tijd werken we met de Topfysiotherapie App voor het bijhouden van uw trainingen.

Deze App is uitgebreid met nog veel meer mogelijkheden en daar kunt u nu gebruik van gaan maken. Hierover leest u meer in deze nieuwsbrief. Ook leest u in deze nieuwsbrief meer over de 3 nieuwe collega’s die ons team onlangs hebben versterkt, vertellen we u meer over het wintersportprogramma en diabetes coachprogramma waar we binnenkort mee van start gaan en u kunt in deze uitgave de aangepaste prijzen voor medische fitness en hydrofit terugvinden.

Uitbreiding TopFysiotherapie App

De Topfysiotherapie App werd tot voor kort met name gebruikt om uw trainingsschema up to date te houden. Onlangs zijn twee praktische nieuwe toepassingen geïntroduceerd in de app; de planning voor de medische fitness kan voortaan via de app worden geregeld èn de App is uitgebreid met video’s van oefeningen die buiten de reguliere fitness vallen, zodat we uw persoonlijk oefenprogramma nog completer kunnen maken.

Persoonlijk oefenprogramma

Het persoonlijk, uitgebreide oefenprogramma heeft een aantal voordelen:

 

Planning trainingssessies
Vanaf 1 januari kunt u dus zelf uw medische training inplannen en wijzigen. Dit betekent dat:

Als u gebruik wilt maken van het zelf inplannen en/of wijzigen van uw trainings afspraak dan kan dit op de volgende manier:

 

Verder is het goed om te weten dat de App ook met andere gezondheidsapps te koppelen is (denk aan Runkeeper, Strava) en u kunt bv ook uw stappen per dag tellen, zodat u meer inzicht krijgt in uw algehele fysieke inspanningen gedurende de dag. De App is gratis te downloaden (via de Appstore zoekt u op ‘Topfysiotherapie App’ en downloadt u de App).

 

Even voorstellen
Dit jaar zijn er drie nieuwe collega’s bijgekomen, ze stellen zich via de nieuwsbrief even voor.

Dennis van der Aa, 23 jaar oud en ik woon momenteel in Heeswijk-Dinther. Sinds begin oktober ben ik aan het werk bij TopFysiotherapie Schijndel als algemeen fysiotherapeut. Ik ben graag bezig met fitnessen en hiernaast ben ik nog parttime aan het studeren voor osteopathie. Wellicht tot ziens in de praktijk.

 

Anneke Koster, sinds 1990 werkzaam geweest als kinderfysiotherapeut in Utrecht e.o. Nu ik in Brabant woon, ben ik blij om dichter bij huis te kunnen gaan werken, zodat ik meer tijd heb voor mijn hobby's: piano spelen, fietsen, (hard)lopen en nog veel meer. Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij TopFysiotherapie Schijndel.

 

Merne Muskens, sinds begin oktober werkzaam bij TopFysiotherapie Schijndel, als bewegingsagoog. Nadat ik in juli ben afgestudeerd als Sportkundige ben ik blij om deze start te kunnen maken. Naast mijn werk ben ik regelmatig in het zwembad te vinden en ben ik graag (actief) bezig met vrienden.

 

Aangepaste prijzen abonnementen

Per 1 januari 2019 wordt de prijs van de abonnementsvormen medische fitness aangepast met een BTW verhoging van 3% en hydrofit aangepast met een BTW verhoging van 8%. De volgende prijzen zullen vanaf het nieuwe jaar gelden:

 

Medische fitness

Opbouw 1x in de week  € 68,-

Opbouw 2x in de week € 129,-

 

Vervolg 1x in de week € 54,50

Vervolg 2x in de week € 102,-

 

Jaarabonnement 1x in de week € 520,-

Jaarabonnement 2x in de week € 1.020,-

Gezondheidsprogramma 2x in de week € 143,-

 

Hydrofit

Strippenkaart voor 12 trainingen € 138,-

Jaarabonnement (40 weken zonder vakanties) € 420,-

 

Fit naar de wintersport

Trek de ski’s maar alvast uit de kast, want de wintersport is weer in aantocht! Sinds een paar jaar is er een forse toename in het aantal wintersport beoefenaars. De drukte op de piste, de weersomstandigheden en de kwaliteit van de piste vergroten de kans op blessures of ongelukken. Daarbij spelen de ervaring, de getraindheid, de vaardigheden en de lichamelijke conditie een belangrijke rol bij het voorkomen hiervan. In het seizoen 2016-2017 waren de meest voorkomende blessures: onderbeen- en enkelbreuken, knieband blessures, breuken van wervels, bekken en schouders.

 Preventief wintersportprogramma

Goed voorbereid op wintersport gaan is belangrijk en Mednetwerk helpt je daarbij! Op 9 januari starten we met een Preventief Wintersportprogramma. Het doel van het programma is het verbeteren van de balans, behendigheid en coördinatie door specifieke kracht- en conditie oefeningen. Je traint 1x per week bij Mednetwerk en thuis ga je aan de slag met een oefenprogramma via onze handige Topfysiotherapie app.

Start preventief wintersportprogramma

Datum:9 januari

Tijd:19:00u - 20.00u

Locatie:Trainingszaal Mednetwerk, Avantilaan 7, 5482 RE Schijndel
E-mail:           Info@mednetwerk.nl
Doelgroep: Wintersport beoefenaars
Max. aantal:8 deelnemers

Kosten:€ 85.- voor 8 trainingen

 

Wil jij goed voorbereid naar de wintersport of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of schrijf je snel in via bovenstaand e-mailadres, want vol = vol! Hopelijk zien we je in de trainingszaal, tot dan!  

 

Diabetes in beweging

Topfysiotherapie Schijndel gaat een specifiek programma voor mensen met Diabetes type 2 starten, die actief willen werken aan een fit bestaan. Diabetes in beweging is een persoonlijk programma en wordt uitgevoerd door speciaal geschoolde fysiotherapeuten en leefstijlcoaches. Het programma duurt 12 weken. Wilt u meer informatie over het programma, neem dan contact met ons op.

Wij hopen dat u met veel plezier de Topfysiotherapie App gebruik gaat maken! Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag van u.


Met sportieve groet,
Team Mednetwerk


Terug naar het overzicht