contact formulier

Revalidatie Corona patiënten

FB beelden TopFysio Corona1 15.35.50 2
23/04/2020

Revalidatie Corona patiënten

Het Corona virus heeft een grote impact op onze samenleving, met name voor de mensen die zelf het virus hebben doorgemaakt. Sommigen hebben thuis het virus doorgemaakt, anderen in het ziekenhuis of hebben zelfs op de Intensive Care (IC) gelegen. Veel patiënten die Corona hebben gehad, zijn na het doormaken van dit virus (ernstig) verzwakt. Voor een aantal van hen is belangrijk om klinisch te revalideren.

De fysiotherapeut is de eerst aangewezen zorgverlener voor het herstel en opbouw van de fysieke capaciteit, zoals spierkracht als uithoudingsvermogen / conditie. 
Topfysiotherapie Schijndel helpt deze patiënten dan ook graag om weer aan te sterken door middel van specifieke training, afgestemd op uw persoonlijke situatie en hulpvraag. De therapeuten die deze patiënten begeleiden zijn dan ook ervaren in het trainen en coachen van longpatiënten, hebben een speciale cursus gedaan (revalidatie van Corona patiënten) en zijn bij relevante netwerken aangesloten zodat zij van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijven. 

Wilt u graag meer informatie, of voor uzelf of uw naaste een dergelijk traject starten?
Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op (073-5492236 of info@topfysiotherapieschijndel.nl).
of bekijk onze folder

Terug naar het overzicht