Aanmelden

Samenwerking met Henri van Maasakkers

De praktijk bestaat sinds 1996. In 2002 werd dit een maatschap met de collega’s Henri van Maasakkers, Vincent Vos en Jan Bout. In 2009 sloot de praktijk zich aan bij de Vereniging Topfysiotherapie®. De huidige naam van de praktijk is Topfysiotherapie® Rugcentrum Uden. Henri van Maasakkers stapte in 2013 uit de maatschap en werkt als zelfstandige in onze praktijk. Zie voor de website van Henri van Maasakkers: www.rugcentrumvanmaasakkers.nl

Foto Henri website

 

Samenwerking met Eric vd Wijst

In onze praktijk werken wij onder één dak samen met huidtherapeut Eric van der Wijst. Zijn praktijk is gevestigd in het pand van Topfysiotherapie Rugcentrum Uden.

Sinds 1998 oefent Eric zijn beroep als huidtherapeut uit in onze praktijk. Zijn opleiding tot huidtherapeut heeft hij gevolgd en afgerond in Eindhoven. Zijn specialisatie ligt bij de behandelingen van manuele lymfe drainage en littekenmassage en de daarbij behorende nazorg.

Zie voor de website van Eric van der Wijst: www.huid-oedeemtherapie-vdwijst.nl

Eric van der Wijst

 

Samenwerking met diverse disciplines

Door onze samenwerking met diverse disciplines in de gezondheidszorg kunnen wij u -als dat nodig is- vanuit diverse invalshoeken van dienst zijn. Met een goed netwerk ontstaan er kortere lijnen in onze zorgverlening.

De praktijk werkt samen met: